ΛΑΡΙΣΑ

Η ανθρωπογεωγραφία του νέου δημοτικού συμβουλίου Φαρσάλων

Η ολοκλήρωση του δευτέρου γύρου των εκλογών στο δήμο Φαρσάλων οριστικοποίησε και την κατανομή των εδρών που θα λάβει ο καθένας εκ των τεσσάρων συνδυασμών που διεκδίκησαν την ψήφο των πολιτών στις εκλογές της 18ης  και 25ης  Μαίου.

Στο νέο δημοτικό συμβούλιο Φαρσάλων η παράταξη του νέου δημάρχου κ. Άρη Καραχάλιου θα εκπροσωπηθεί με 16 έδρες, του κ. Χρήστου Καπετάνου με 6 , της  πρώην δημάρχου κ. Μαρίας Ίφου με 4 και μία έδρα του κ.κ. Αστέριου Μολόχα.

Αναλυτικά, η παράταξη του νεοεκλεγέντα δημάρχου κ. Άρη Καραχάλιου εκλέγει από την εκλογική περιφέρεια Φαρσάλων τους εξής δημοτικούς συμβούλους: Δημήτρης Μπαμπανίκας, Κωνσταντίνος Δερλός, Δέσποινα Συροπούλου, Βασιλείου Ιωάννης Ταστεμίρογλου Σοφία, Πουλαράκης Σταύρος, Νικολάου Βάιος, Κυριαζής Απόστολος και (Παναγιωτοπούλου Κική).

Στον Πολυδάμαντα: Τσιάμπας Σπύρος, Παπαγεωργίου Χριστόδουλος, Μπένου Κωσταντία (Χολέβας Ηλίας) .

Στον Ενιπέα: Γιαχνής Κωνσταντίνος, Μητσόπουλος Απόστολος, Αναγνωστόπουλος Κωνσταντίνος  .

Στο Ναρθάκι: Τριανταφύλλου Νικόλαος,  (Τεριζής Ευστάθιος).

Σε παρένθεση τα ονόματα των υποψηφίων οι οποίοι ενδέχεται να μην εκλεγούν λόγω της τελικής κατανομής των εδρών στις τέσσερις δημοτικές ενότητες.

Ο δεύτερος της εκλογικής αναμέτρησης κ. Χρήστος Καπετάνος πέραν του εαυτού του που καταλαμβάνει την έδρα της εκλογικής περιφέρειας Ναρθακίου , εκλέγει επίσης τις κ.κ. Χατζηπλή Σοφία Ευαγγελία Νταραγίαννη και τον κ. Δαμιανό Κωνσταντίνο  από τα Φάρσαλα, τον κ. Νίκο Γκατζόγια από τον Ενιπέα και τον κ.Γκίζα Δημήτριο από τον Πολυδάμαντα .

Αντίστοιχα η τρίτη των εκλογών κ. Μαρία Ίφου εκλέγεται στην εκλογική περιφέρεια των Φαρσάλων ενώ από την παράταξή της εκλέγονται επίσης και οι κ.κ. Αρσενόπουλος  Γιώργος από τα Φάρσαλα Κατσιαούνης Ευάγγελος από τον Πολυδάμαντα και Πατσιούρας Βασίλειος από τον Ενιπέα

Τέλος, σε ότι αφορά την Λαϊκή Συσπείρωση θα εκπροσωπηθεί στο νέο δημοτικό συμβούλιο με τον επικεφαλή της κ. Αστέριο Μολόχα.

Όλα τα παραπάνω φυσικά, εφόσον τα επίσημα αποτελέσματα της σταυροδοσίας δεν ανατρέψουν τα ανεπίσημα.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις