Πάμε ταμείο

ΣΤΟΙΧΗΜΑ : Θέαμα και χρήμα στους ημιτελικούς Champions League και Europa League

Οι επιλογές μας για τους αγώνες της Τρίτης, της Τετάρτης και της Πέμπτης

Κι αν οι πασχαλινές μας επιλογές αποδείχθηκαν … τραγικά νηστίσιμες, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τους τέσσερις πρώτους αγώνες των ημιτελικών στο Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ, που διεξάγονται αυτό το τριήμερο.

Είναι προφανές ότι και οι τέσσερις αγώνες προσφέρονται ως μονά αποδεκτά παιχνίδια, οπότε οι τυχόν συνδυασμοί καλό είναι να αφεθούν στην επιλογή κάθε παίκτη.

Ο τελικός νικητής του ζευγαριού Ατλέτικο Μαδρίτης – Τσέλσι νομίζω ότι θα είναι οι «μπλε» του Λονδίνου, αλλά στο αποψινό πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι θα επιλέξω το under.

Στο άλλο ζευγάρι δεν βλέπω κάποιο ξεκάθαρο φαβορί, αλλά το αυριανό παιχνίδι στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» είναι … πολύ over!

Στα δύο παιχνίδια της Πέμπτης, αρχικά θα εμπιστευτώ τον άσο της Μπενφίκα επί της Γιουβέντους, γιατί μάλλον φέτος είναι η χρονιά των Πορτογάλων (κατέκτησαν ήδη το πρωτάθλημα και προκρίθηκαν στον τελικό του κυπέλλου).

Στον ισπανικό «εμφύλιο», αξίζει νομίζω το ποντάρισμα σε μια ισοπαλία και … βλέπουμε.

Επιγραμματικά, οι προβλέψεις μας :

Ατλέτικο Μαδρίτης – Τσέλσι under

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν   over

Μπενφίκα – Γιουβέντους          1

Σεβίλλη – Βαλένθια                    Χ

Καλή επιτυχία, μακάρι να απολαύσουμε θέαμα αντάξιο των ονομάτων αυτό το τριήμερο και … ραντεβού το Σαββατοκύριακο με πολύ … πράσινο τελικό κυπέλλου Ελλάδας!

Ο Παρταόλας

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις