ΚΟΣΜΟΣ

«Δεν ήξερα τίποτα για τις απιστίες του Ντομινίκ»

Η πρώην σύζυγος του Στρος-Καν, Αν Σενκλέρ, εξομολογείται

«Δεν ξέρω, δεν είδα, δεν άκουσα». Τρία χρόνια μετά το πολύκροτο σκάνδαλο που στοίχισε στον πρώην πρόεδρο του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος-Καν την καριέρα του και τον γάμο του, η πρώην σύζυγος του, η διάσημη γαλλίδα δημοσιογράφος Αν Σενκλέρ ισχυρίζεται σε συνέντευξή της ότι δεν είχε ιδέα για όσα γίνονταν πίσω από την πλάτη της.

«Ακούστε, είτε με πιστεύετε είτε όχι, δεν ήξερα τίποτα», λέει η Σενκλέρ σε συνέντευξή της στο κανάλι France 2. Η συνέντευξη θα προβληθεί απόψε στη Γαλλία, αλλά ορισμένα αποσπάσματα της μεταδόθηκαν ήδη από το κανάλι Europe 1. «Όταν παντρεύτηκα τον Ντομινίκ, ήξερα πως ήταν γόης», παραδέχεται η πρώην σύζυγος του, προσθέτοντας ωστόσο ότι ποτέ της δεν έδωσε βάση στις φήμες σχετικά με τις απιστίες του. «Οι φήμες υπάρχουν για να καταστρέφουν, για να σκοτώνουν, για να ανοίγουν χάσματα. Γι’ αυτό κι εγώ τις αγνόησα», λέει η έγκριτη δημοσιογράφος η οποία ήταν παντρεμένη με τον Στρος-Καν από το 1991 ως το 2013.

«Εντάξει, είχα κι εγώ τις αμφιβολίες μου, όπως συμβαίνει στα περισσότερα ζευγάρια», λέει σήμερα η Αν Σενκλέρ. «Πολλές φορές τον ρωτούσα αν ίσχυαν όσα άκουγα γι’ αυτόν. Εκείνος είχε τον τρόπο του να τα διαψεύδει και να με καθησυχάζει».

Όσο για τον βιασμό της Ναφισάτου Ντιάλο, της καμαριέρας στο ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης που κατήγγειλε ότι της επιτέθηκε ο Ντομινίκ Στρος-Καν, η Αν Σενκλέρ παραμένει κατηγορηματική: «Δεν το πίστεψα, δεν το πιστεύω και ξέρω πως δεν έγιναν έτσι τα πράγματα».

(iefimerida.gr)

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις