ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Καλύτερη ευχή, η ιστορία του Κωστή

Η ΑΕΛ 1964, η ΠΑΕ Τύρναβος 2005, ο ΣΦ Μόνστερς, η ΕΠΣΛ, οι Παλαίμαχοι της ΑΕΛ και οι μαθητές του 6ου Λυκείου Λάρισας ευχαριστούν από καρδιάς όλους όσοι – φίλαθλοι και συμπολίτες μας – ανταποκρίθηκαν στο μεγάλο κάλεσμα και στάθηκαν στο πλευρό του Κωστή.

Τους ευχαριστούν για την ευαισθησία, την ανθρωπιά και το αισιόδοξο μήνυμα αλληλεγγύης που έστειλαν με την παρουσία και την ανιδιοτελή συμμετοχή τους. Ευχαριστούν, επίσης, για ακόμη μία φορά τη διοίκηση του ΕΑΚΛ για την δωρεάν παραχώρηση του Σταδίου Αλκαζάρ.

Το πιο μεγάλο ευχαριστώ, όμως, το στέλνουν ο Κωστής και η οικογένειά του. Ο πρώτος στόχος επετεύχθη. Η ανταπόκριση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Τα 10.000 εισιτήρια εξαντλήθηκαν και το ποσό παραδόθηκε σήμερα στην οικογένεια. Τα έξοδα για το μόσχευμα καλύφθηκαν και με το παραπάνω. Τα υπόλοιπα, θα βοηθήσουν τον Κωστή να καλύψει το χαμένο έδαφος και να ξεκινήσει την πρώτη μέρα της νέας του ζωής ακόμη πιο δυνατός.

Κάπου εδώ, κανονικά, θα έπρεπε να ακολουθήσουν οι καθιερωμένες ευχές για τις γιορτές του Πάσχα. Όμως, όταν έχουμε καταφέρει να κάνουμε την ευχή μας πράξη, ποια καλύτερη ευχή μπορεί να ειπωθεί, από την ίδια την ιστορία του Κωστή;

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις