ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Οι 12 υποψήφιοι του «Δρόμου Ανατροπής για τη Θεσσαλία» στην Καρδίτσα

Παρουσιάστηκαν από την υποψήφια περιφερειάρχη Ηρώ Διώτη

Τους 12 υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους με τον «Δρόμο Ανατροπής για τη Θεσσαλία της ευημερίας, της αλληλεγγύης, της οικολογίας» για την ΠΕ Καρδίτσας παρουσίασαν το απόγευμα της Μ. Πέμπτης στο Παυσίλυπο η υποψήφια Περιφερειάρχης και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Ηρώ Διώτη και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Στέλιος Αναστασόπουλος.

Στην παρουσίαση παρέστη και ο βουλευτής Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μιχαλάκης.

Οι 12 υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του «Δρόμου Ανατροπής για τη Θεσσαλία» στην ΠΕ Καρδίτσας είναι οι εξής:

Αγόρης Θ. Κωνσταντίνος: 30 ετών, έχει σπουδάσει Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΑΣΟΕΕ) και δημοσιογραφία. Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Βραγκιανιτών Καρδίτσας και γ.γ. της Οργανωτικής Επιτροπής Αργιθεάτικων Συλλόγων.

Αρχοντής Κωνσταντίνος: γεννήθηκε στα Καλυβάκια Παλαμά του Νομού Καρδίτσας. Από τα πρώτα ιδρυτικά μέλη της Κ.Ο.Β. ΚΚΕ Παλαμά, τ. γραμματέας της νεολαίας ΚΝΕ Παλαμά και Καλυβακίων, και πήρε μέρος στο 1ο συνέδριο της ΚΝΕ. Τ. Κοιν. Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος Καλυβακίων και του ΔΣ Συλλόγου οικοδόμων Παλαμά. Από το 1995 μέλος Δ.Σ. του Αγροτικού συλλόγου Παλαμά και μέχρι σήμερα αγροτοσυνδικαλιστής. Μέλος της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

Καλυβιώτης Νίκος: Γεννήθηκε στην Καρδίτσα το 1969. Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός Α.Π.Θ. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας. Τ. μέλος Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Καρδίτσας. Ενέργο μέλος του Αντιφασιστικού Κινήματος Θεσσαλίας. Μέλος γραμματείας ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας και υπεύθυνος Τμήματος Κινημάτων.

Καντερές Κώστας: Γεννήθηκε στο Καλλίθηρο το 1956. Γεωπόνος με master Φυτοπαθολογίας. Εργάζεται στο Νομαρχιακό γραφείο Καρδίτσας του ΟΠΕΚΕΠΕ. Τ. μέλος της ΕΚΟΝ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ και μέλος του ΚΚΕ εσωτερικού, του ΣΥΝ και του ΣΥΡΙΖΑ. Πρώην μέλος ΔΣ Γεωπονικού Συλλόγου Καρδίτσας, επί σειρά ετών μέλος ΔΣ Πανελλήνιου Συλλόγου Γεωπόνων του Οργανισμού Καπνού.

Κρύος Παναγιώτης: Γεννήθηκε στο Μουζάκι. Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ, ελεύθερος επαγγελματίας. Από το 1975 στην Ε.ΚΟ.Ν. Ρήγας Φερραίος και αργότερα στο ΚΚΕ εσωτερικού. Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Συλλόγου φοιτητών Πολιτικών Μηχανικών, τ. Δημ. Σύμβ. Δ. Μουζακίου (1982). Επί σειρά ετών μέλος αντιπροσωπείας ΤΕΕ ΚΔ Θεσσαλίας. Υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ (2007, 2009, 2012) και υπ. Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων το 2010.

Μακρής Μάριος: Γεωπόνος. Γεννήθηκε στους Σοφάδες το 1953. Στα φοιτητικά του χρόνια ανέπτυξε αντιδικτατορική δράση .Τ. μέλος ΚΚΕ μέχρι το 1991, του ΣΥΝ και του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι σήμερα. Τ. πρόεδρος Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Σοφάδων και πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου ΕΑΣ Καρδίτσας. Δημοτικός σύμβουλος Σοφάδων για 2 τετραετίες και τ. αντιδήμαρχος.

Mατιάτου Διονυσία: Γεννήθηκε το 1964 στην Αθήνα. Τεχνολόγος ιατρικών εργαστηρίων (ΚΑΤΕΕ) και απόφοιτη παιδαγωγικού τμήματος (ΣΕΛΕΤΕ). Εργάστηκε στον χώρο της υγείας και της εκπαίδευσης 29 χρόνια. Τ. αιρετό μέλος ΠΥΣΔΕ Καρδίτσας και πρόεδρος ΕΛΜΕ Καρδίτσας. Τον Ιούλιο του 2013 τέθηκε σε διαθεσιμότητα και τον Μάρτιο του 2014 απολύθηκε.

Μπανάσιου Αλεξία: Γεννήθηκε στην Καρδίτσα όπου ζει και εργάζεται ως δικηγόρος. Τ.μέλος ΕΚΟΝ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ, από τα ιδρυτικά μέλη του ΚΚΕ Εσωτερικού και του ΣΥΡΙΖΑ. Υποψήφια βουλευτής Καρδίτσας με το ΣΥΝ το 1994.

Μπολτσή Μαρία: Γεννήθηκε τo 1964 στη Γερμανία. Ασχολείται με την κομμωτική από το 1978. Από το 1998 έως σήμερα εργάζεται σε σχολείο ως καθαρίστρια, πρόεδρος Σωματείου Καθαριστριών Δημοσίου-Ιδιωτικού Τομέα Θεσσαλίας. Μέλος Διοίκησης ΕΚ Καρδίτσας τα τελευταία 9 έτη.

Μπλούχος Απόστολος: Γεννήθηκε το 1971 στην Καρδίτσα. Έμπορος, πρόεδρος Εμπόρων φρούτων και λαχανικών Λαϊκών Αγορών ν. Καρδίτσας. Μέλος Ερασιτεχνικής Αναγέννησης Καρδίτσας. Μένει στο Προάστιο.

Σιωρόπουλος Δημήτριος: Γεννήθηκε το 1956 στο Λεοντάρι Καρδίτσας. Απόφοιτος Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης και Γεωπονικής Σχολής Μιλάνου. Ως φοιτητής ήταν μέλος Συγκλήτου Πανεπιστημίου Μιλάνου ως εκπρόσωπος των ξένων φοιτητών. Τ. πρόεδρος Συλλόγου Επαγγελματιών Γεωπόνων Καρδίτσας και μέλος ΔΣ Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Επαγγελματιών Γεωπόνων. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά με το εμπόριο, τις μελέτες και τις αναλύσεις εδάφους. Μέλος Γραμματείας ΝΕ Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνος του Τμ. Αγροτικής Πολιτικής.

Τεντολούρη Αγγελική: κατάγεται από την Καρδίτσα, γεννήθηκε το 1981 και μεγάλωσε στον Πειραιά. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Νομική στο Αix en Provence και στο Παρίσι. Τ. ειδικός συνεργάτης Υπουργείου Εργασίας και τ. μέλος ειδικής επιτροπής κοινωνικών επιδομάτων και τακτικό μέλος ΔΣ του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις