ΛΑΡΙΣΑ

Δυο ώρες νωρίτερα άνοιξαν καταστήματα στο κέντρο της Λάρισας!

Και δεν ήταν μόνο τα κινέζικα…

Πολλά μπορεί να έχουν γραφεί τις τελευταίες μέρες σχετικά με το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων σήμερα Μεγάλη Παρασκευή, ότι δηλαδή η αγορά δεν μπορεί να ανοίξει πριν από τη 1 το μεσημέρι, αλλά ορισμένοι φαίνεται ότι εννοούν να καταστρατηγούν νόμους και κανονισμούς, παίζοντας και το παιχνίδι του αθέμιτου ανταγωνισμού!

Ετσι, σύμφωνα με καταγγελίες που υπήρξαν προς τη διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας αλλά και προς την αστυνομία, κάποιοι επιχειρηματίες και όχι μόνο οι – συνήθεις ύποπτοι – Κινέζοι, άνοιξαν τα καταστήματά τους από τις 11 το πρωί.

Οι καταγγελίες αφορούν τουλάχιστο 4 καταστήματα στην οδό Βενιζέλου, αλλά μαθαίνουμε ότι αντίστοιχα κρούσματα είχαμε και σε άλλους δρόμους του κέντρου της πόλης.

«Ο νόμος είναι νόμος και πρέπει να τηρείται από όλους», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας Γιώργος Τσιαπλές στην onlarissa.

Είναι πάντως χαρακτηριστικό ότι πρακτικά οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες δεν τιμωρούνται για την συγκεκριμένη τους στάση.

Ενημερωτικά, πλέον, η αγορά της Λάρισας είναι – νόμιμα – ανοιχτή και τα καταστήματα θα λειτουργήσουν μέχρι τις 7 το απόγευμα.

(newsroom onlarissa.gr)

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις