ΛΑΡΙΣΑ

Έ. Νασιώκας: «Στα καινούργια προβλήματα χρειάζονται καινούργιες απαντήσεις»

Στο Γηροκομείο και το Κοινωνικό Παντοπωλείο ο υποψήφιος δήμαρχος Λάρισας

«Κάθε ημέρα που περνά η κρίση διαβρώνει όλο και περισσότερο τον κοινωνικό ιστό. Ολοένα και περισσότερες οικογένειες και στην πόλη μας, οι οποίες τα προηγούμενα χρόνια είχαν ένα ικανοποιητικό επίπεδο διαβίωσης, διαπιστώνουν ότι πλέον δεν μπορούν να ανταποκριθούν ούτε στις στοιχειώδεις ανάγκες.

Σ’ αυτά τα καινούργια προβλήματα ως απόρροια της κρίσης, ο δήμος Λαρισαίων, όπως και οι υπόλοιποι δήμοι της χώρας, καλείται να βρει και να δώσει καινούργιες λύσεις», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων και επικεφαλής της κίνησης «Λάρισα – Ανθρώπινη Πόλη» κ. Έκτορας Νασιώκας που επισκέφτηκε σήμερα Μεγάλη Πέμπτη το Δημοτικό Γηροκομείο και το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Λάρισας.

«Περισσότερο από ποτέ άλλοτε είναι αναγκαίες σήμερα λύσεις με ευρηματικότητα, με υιοθέτηση ιδεών που δοκιμάστηκαν και πέτυχαν σε άλλους δήμους ή άλλες χώρες και πάνω απ’ όλα με αποφασιστικότητα και με ειλικρινή διάθεση για υπέρβαση των όποιων, γραφειοκρατικών ή άλλης μορφής, εμποδίων. Διότι το να προσφέρεις στο συνάνθρωπό σου δεν είναι θέμα αρμοδιότητας, αλλά πρέπει να πηγάζει από μέσα σου, να το βιώνεις ως ανάγκη, να το έχεις ως στάση ζωής», επισήμανε.

Ο κ. Νασιώκας ενημερώθηκε διεξοδικά από το διευθυντή του Γηροκομείου κ. Παύλο Τσούμα και τον υπεύθυνο του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Θεόδωρο Γαντζούδη, ενώ αντήλλαξε ευχές με ηλικιωμένους που φιλοξενούνται στο Γηροκομείο.

Τον κ. Έκτορα Νασιώκα συνόδευαν οι υποψήφιοι της κίνησης «Λάρισα – Ανθρώπινη Πόλη» κ. κ. Γόνη Γανοχωρίτου, Κώστας Γώγος, Βάσω Ζαφειρίου, Λεωνίδας Κουμπούρας, Μίνα Λίταινα, Θανάσης Μπάρδας, Ελένη Πανάγου, Ζωή Παπαθεοδώρου, Σπύρος Τάνας, Αχιλλέας Χατζηπούλιος και Αλεξάνδρα Τσαδήμου.

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις