ΚΟΣΜΟΣ

Σκότωσε τη γυναίκα και την κόρη του και αυτοκτόνησε!

Ο Ολλανδός πρώην τραπεζίτης, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, σκότωσε τη σύζυγο και την κόρη του πριν αυτοκτονήσει, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ο Γιαν Πέτερ Σμίτμαν, 57 ετών, ήταν επιχειρησιακός διευθυντής ολλανδικής τράπεζας εντός της Ολλανδίας από το 2003 μέχρι το 2007 και είχε επικριθεί έντονα επειδή έλαβε αποζημίωση ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ μετά την κατάρρευση και την εθνικοποίηση της τράπεζας.

Η ολλανδική αστυνομία ανακοίνωσε ότι βάσει των στοιχείων της έρευνας που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο έχει πλέον ξεκάθαρη εικόνα για τον θάνατο του Σμίτμαν, της συνομήλικής του συζύγου του και της 22χρονης κόρης του.

«Η μητέρα και η κόρη δολοφονήθηκαν από τον πατέρα, κατόπιν ο πατέρας αυτοκτόνησε», αναφέρει η αστυνομία σε ανακοίνωσή της, ενώ πρόσθεσε ότι ο Σμίτμαν είχε αφήσει ένα σημείωμα. Πάντως αρνήθηκε να αναφερθεί στο περιεχόμενο του σημειώματος ή στον τρόπο με τον οποίο πέθαναν τα τρία πρόσωπα αυτά.

Σε ανακοίνωσή της η οικογένεια του Σμίτμαν επισημαίνει ότι ο πρώην τραπεζίτης έπασχε από κατάθλιψη. «Ότι αυτό θα οδηγούσε τελικά σε αυτά τα γεγονότα είναι ακόμη αδύνατο να το κατανοήσουμε», ανέφερε η ανακοίνωση.

enikos.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις