ΛΑΡΙΣΑ

Ανάγκη για συγκροτημένο και ρωμαλέο λαικό κίνημα

Παρουσιάστηκε η εκλογική διακήρυξη της «Αριστερής Παρέμβασης στην Θεσσαλία» με υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Λάρισας τον Δημήτρη Παπαδόπουλο

Την εκλογική διακήρυξη της περιφερειακής κίνησης «Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία» παρουσίασε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λάρισα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Στάθης Ντούρος, με υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Λάρισας τον πρόεδρο της ΕΛΜΕ Δημήτρη Παπαδόπουλο.

Ο κ. Ντούρος τόνισε μεταξύ άλλων ότι «η μόνη ελπίδα για το λαό, είναι η πάλη για να ανατραπεί η ολομέτωπη επίθεση κεφαλαίου – κυβερνήσεων – ΕΕ, που προσπαθεί να φορτώσει την καπιταλιστική κρίση στις πλάτες των εργαζόμενων.

SANYO DIGITAL CAMERA

Χρειαζόμαστε, ένα ανασυγκροτημένο και ρωμαλέο εργατικό και λαϊκό κίνημα που θα επιβάλει τα δίκια του. Ένα κίνημα που θα συγκροτήσει τα δικά του όργανα και τους δικούς του θεσμούς σε αντιπαράθεση και σε ρήξη με τους θεσμούς του τοπικού και κεντρικού κράτους, με τα εθνικά και τα υπερεθνικά συμφέροντα.

Όργανα και λαϊκοί θεσμοί, που θα διακατέχονται, από μια άλλη εργατική δημοκρατία κόντρα και ενάντια στη δημοκρατία της επιβολής της αστικής βούλησης, του ανοιχτού φασισμού της Χρυσής Αυγής και των διάφορων φασιστικών συμμοριών, καθώς και του έρποντος και «θεσμικού» φασισμού της κυβέρνησης, του κράτους και των μηχανισμών τους.

SANYO DIGITAL CAMERA

Η συμμετοχή της αντικαπιταλιστικής αριστεράς στις περιφερειακές εκλογές και η επιδίωξη για εκλογή υποψηφίων της στα συμβούλια έρχεται να υπηρετήσει αυτή την αναγκαιότητα συγκρότησης του κινήματος».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις