ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας τίμησε τον Κυριάκο Μπουλούμπαση

Σε συναυλία που διοργανώθηκε από το τμήμα POP&ROCK μουσικής του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, στις 13 Μαρτίου 2014, επίτιμος προσκεκλημένος ήταν oσολίστ και πρώην μαθητής του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας Κυριάκος Μπουλούμπασης (KiriakosGuitarPower) από την Οιχαλία Τρικάλων.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στη μεγάλη αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου όπου παρουσιάστηκαν από μικρούς και μεγάλους μαθητές του Ωδείου διάφορα γνωστά ελληνικά και ξένα μουσικά κομμάτια. Την επιμέλεια της συναυλίας είχαν οι καθηγητές του ΩδείουΝτίνος Καραποστόλου και Κώστας Κρίκης.

Για το κλείσιμο της συναυλίας η σκηνή παραχωρήθηκε στον Κυριάκο, ο οποίος μάγεψε κυριολεκτικά το κοινό που ήταν μέσα στην αίθουσα αλλά και όλους όσους βρίσκονταν για άλλους λόγους στους γύρω χώρους του Ωδείου, οι οποίοι συνέρρεαν μέσα στην αίθουσα, ακολουθώντας τους ήχους της μουσικής.

Τον Κυριάκο παρουσίασε στο κοινό ο Διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου κ. Αλεξίου Απόστολος.

Ο κ. Αλεξίου δήλωσε ότι αποτελεί τιμή για το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας η πρωτιά του Κυριάκου, ανάμεσα σε 861 συμμετοχές από όλον τον κόσμο, και νιώθει υπερήφανος γι’ αυτό τόσο ο ίδιος όσο και το σύνολο του προσωπικού του Ωδείου.

Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κυριάκος κάνει υπερήφανο το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, αφού και στο παρελθόν, σε ηλικία 15 ετών, είχε συμμετάσχει, με παρότρυνση του δασκάλου του κ. ΣφήκαΕυάγγελου, σε άλλο διεθνή διαγωνισμό κλασικής κιθάραςκαι είχε αποσπάσει και πάλι το πρώτο βραβείο.

Συγχαρητήρια επίσης έδωσε στον Κυριάκο και ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Ωδείου και πρώην Αντιδήμαρχος του Δήμου Λαρισαίων κ. Γιαννούλας Κωνσταντίνος.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις