ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΑΕΛ: Έκανε το 3Χ3 με τεσσάρα επί της Κρανούλας (video)

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε η ΑΕΛ την αναμέτρηση με την Δόξα Κρανούλας  για την 3η αγωνιστική, καθώς επικράτησε με 4-0 (Πλιάγκας, Ρούσσης, Στεφανίδης 2)  στο στάδιο Αλκαζάρ και συνεχίζει την νικηφόρα πορεία της στο πρωτάθλημα.

Η λαρισινή ομάδα ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και με την απόδοσή της ικανοποίησε τους 4 χιλιάδες φιλάθλους της που παρακολούθησαν τον αγώνα.

Το συγκρότημα του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου για ακόμα ένα παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά και έκλεισε τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο πιέζοντας για το γκολ.

Η υπεροχή της λαρισινής ομάδας καρποφόρησε στο 19΄όταν ο Γκούρτσας με ασίστ βρήκε τον Πλιάγκα και αυτός με σουτ νίκησε τον πορτιέρο των φιλοξενουμένων ανοίγοντας το σκορ.

Εκτός από το τέρμα που πέτυχαν οι “βυσσινί” στο πρώτο ημίχρονο είχαν   δοκάρι σε σουτ του Κυριακίδη και δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τους Γκούρτσα και Στεφανίδη.

Αξίζει να σημειώσουμε πως αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι που η ΑΕΛ καταφέρνει να μετουσιώσει την υπεροχή της σε γκολ και να πάει στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα προηγούμενη στο σκορ.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου μπήκαν με τον ίδιο ζήλο του πρώτου ημιχρόνου και πίεσαν για το δεύτερο γκολ που θα κλείδωνε τη νίκη.

Αυτό το κατάφεραν στο 53΄όταν μετά από κόρνερ του Νεμπεγλέρα ο Ρούσσης με σουτ πέτυχε το 2-0.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ 2-0

Ωστόσο οι “βυσσινί” δεν κατέβασαν ταχύτητα και ήθελαν να πετύχουν και άλλα τέρματα προκειμένου να χαροποιήσουν τον κόσμο.

Στο 68΄ο Στεφανίδης με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Καρανίκα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ 3-0

Στα τελευταία λεπτά η ΑΕΛ κυνήγησε και το τέταρτο γκολ και τα κατάφερε στο 86΄. Ο Στεφανίδης κέρδισε πέναλτι και με εύστοχη εκτέλεση διπλασίασε τα τέρματά του διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ 4-0

ΑΕΛ (Κωσταντίνος Παναγόπουλος): Σικαλιάς, Καρανίκας, Μήτσης, Σιάκκας, Κυριακίδης(76′ Σαββίδης), Νεμπεγλέρας, Πλιάγκας(72’Tσουμάκης), Ρούσσης, Στεφανίδης, Γκούρτσας, Μπλέντι(63΄Παπαϊωάννου).

Δόξα Κρανούλας (Ανέστης Ζωής): Λόλας, Νάσιος, Ασωνίτης, Διαμαντής, Νασούλης(67΄Κλείτσας), Γκόλιας, Μπάγιας, Τσουμάνης(84΄Κατσάνος), Γιαννούσης, Γκέκα, Σκλιβανίτης.

 video: arenlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις