ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Εποχή Πλεξίδα στην ΑΕΛ!

Ο τρικαλινός επιχειρηματίας αναλαμβάνει τις τύχες της ΑΕΛ μετά από μία επεισοδιακή γενική συνέλευση.

Στην ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε και χεριάζονταν το 5ο% +1 επί των μελών που θα ψηφίσουν για το νικητή, ο Βαγγέλης Πλεξίδας έλαβε 73  ψήφους και η πρόταση των Λαρισαίων Αφών Κιούση 63.

Ακολούθησε ένταση αλλά ο κ. Κιούσης έδωσε τη λύση λίγο πριν πραγματοποιηθεί επαναληπτική ψηφοφορία (και με τον κίνδυνο εάν δεν συγκεντρώσει κάποιος το 50%+1 να επαναληφθεί η συνέλευση): “είμαι εδώ για να ενώσω και όχι να διχάσω. Δέχομαι το αποτέλεσμα”. Αυτά τόνισε ο Παναγιώτης Κιούσης και άλλαξε τα δεδομένα ο οποίος καταχειροκροτήθηκε από τους δεκάδες ανθρώπους που κατέκλυσαν την αίθουσα.

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΛΕΞΙΔΑ

Ανεβαίνοντας στο βήμα της συνέλευσης, ο κ. Πλεξίδας τόνισε τα εξής: “Είναι βαρύ το χρέος που αναλαμβάνω. Ευχαριστώ τον κ. Κιούση που έκανε αυτή την κίνηση, αν δεν την έκανε ο ίδιος θα την έκανα εγώ. Τον προσκαλώ να πάμε μαζί και σίγουρα η ομάδα θα επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών και στη θέση του της αξίζει. Καλώ όλους τους Λαρισαίους να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια για να φέρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΤΟ ΜΕΤEΔΩΣΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟ ONLARISSA.GR 

Τελικά οι ανατροπές των υποψήφιων επενδυτών για την ΑΕΛ συνεχίστηκαν μέχρι και λίγα λεπτά πριν την έναρξη της γενικής συνέλευσης της ερασιτεχνικής που θα αποφάσιζε ποια υποψηφιότητα θα προκρίνονταν.

Συγκεκριμένα τρεις είναι τελικά οι υποψηφιότητας η μία των Λαρισαίων Αφων Παναγιώτη και Δημήτρη Κιούση,  η δεύτερη  του Βαγγέλη Πλεξίδα και η τρίτη από Λαρισαίους επιχειρηματίες(Κουτσούκης,Μόρας Βαγγέλης, Ψύρρας, Σαμαράς Βασίλης,Βράκας Θ.,Γκόβαρης Λ.,Γκουνέλας Λ.,Γρηγορίου Ζ.,Παπαστεργίου Χ. και Τσαγγάλης Αντώνης)   ενώ ο Νίκος Λυράκης απέσυρε την δική του πρόταση λίγα λεπτά μετά τις 4 το μεσημέρι.

*Εδώ και λίγα λεπτά έχει ξεκινήσει η γενική συνέλευση με τον πρόεδρο της ερασιτεχνικής Γιώργο Νάκα  τον γενικό γραμματέα Νίκο Μπαλατσούκα και τον αντιπρόεδρο Νίκο Κυριακού να διαβάζουν στα μέλη τις προτάσεις που είχαν από υποψήφιους επενδυτές όλες αυτές τις ημέρες, καθώς και τις παραιτήσεις τους.

*Στο βήμα ανέβηκε ο Παναγιώτης Κιούσης ένας εκ των υποψηφίων όπου μεταξύ άλλων τόνισε ότι αποφάσισε να καταθέσει πρόταση γιατί η ΑΕΛ δεν πρέπει να περάσει σε χέρια ξένα και μη Λαρισινά.

Ταυτόχρονα χαρακτήρισε επικίνδυνο τον Βαγγέλη Πλεξίδα και η ατάκα που “έφτιαξε” την ήσυχη ατμόσφαιρα ήταν” δεν τον βλέπω καθόλου τον Βαγγέλη Πλεξίδα”. Αποκάλυψε ότι για προπονητή έχει συμφωνήσει με τον Γιώτη Σταματόπουλο, πρώην προπονητή του Τυρνάβου.

*Ο Παναγιώτης Κιούσης έκανε κάλεσμα στην άλλη λαρισινή υποψηφιότητα να συμπράξουν, ενώ τόνισε ότι όπως δεν θέλει συνεργασία με τον Πλεξίδα το ίδιο συμβαίνει και για τον Λυράκη.

*Επίσης επεσήμανε πως δεν έχει στόχο να είναι πρόεδρος και θέλει η ΑΕΛ να βγει αμέσως στην επόμενη κατηγορία, ενώ το μπάτζετ της ομάδας θα είναι 380 χιλιάδες ευρώ.

*Ήρθα για να καταρρίψω τον μύθο των λαρισαίων επιχειρηματιών ότι δεν ενδιαφέρονται για την ομάδα.

*Στη συνέχεια και αφού διαβάστηκε η πρόταση της δεύτερης λαρισινής υποψηφιότητας ο Θάνος Κουτσούκης εκ μέρους της κίνησης ανέβηκε στο βήμα.

*Αρχικά τόνισε ότι στην κίνηση δεν υπάρχει κάποιος που να είναι επικεφαλής, όλοι τους είναι επιχειρήσεις που είναι εντάξει δεν χρωστάνε πουθενά και αυτό το κάνουν όχι για να κερδίσουν αλλά για να προσφέρουν στην ομάδα που υποστηρίζουν από μικρά παιδιά.

*Η φιλοσοφία μας είναι ότι θέλουμε όλοι να προσφέρουμε ισότιμα και όχι να κάνει κουμάντο μόνο ένας ανέφερε χαρακτηριστικά.

*Και ενώ τα πνεύματα ήταν ήρεμα και στο βήμα έδινε εξηγήσεις ο Θάνος Κουτσούκης ο Παναγιώτης Κιούσης φώναξε διώξε τον Πλεξίδα και πάμε όλοι μαζί.

*Είδηση της τελευταίας στιγμής ο Βαγγέλης Πλεξίδας σε λίγα λεπτά θα βρεθεί στην αίθουσα του Διόνυσος όπου και θα αναλύσει το πλάνο του για την ομάδα.

*Ο κ. Κουτσούκης αναφέρθηκε στους λόγους που δεν τα βρήκαν με την άλλη λαρισινή υποψηφιότητα του κ. Κιούση, λέγοντας ότι υπήρχε διαφωνία σε βασικά θέματα, όπως το πλάνο και τις συναντήσεις με άλλους επενδυτές εκτός Λάρισας.

*Από την ίδια κίνηση ανέβηκε για περαιτέρω εξηγήσεις ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ Ζήσης Γρηγορίου.

*Πρέπει απόψε να βρεθεί λύση γιατί ο μήνας έχει 9 και δεν μας παίρνει. Πρέπει να γυρίσουμε αμέσως στην επόμενη κατηγορία και να πάρουμε απόφαση χωρίς συναισθήματα. Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής των Monsters Γιώργο Γεωργίου.

*Ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής Γιώργος Νάκας έθεσε προς ψήφιση στα μέλη αν θεωρούν την πρόταση των δέκα Λαρισαίων ισότιμη με τις άλλες δύο(θεωρούν ότι έχει αρκετά κενά αναφορικά με τα 11 σημεία που έθεσε ως απαραίτητα η διοίκηση της ερασιτεχνικής).

*Στο βήμα ο Βαγγέλης Πλεξίδας.

Τρία χρόνια προσπαθώ να πάρω την ΑΕΛ.

Σε αντιδικία δεν θα μπω στη Λάρισα. Όποιος θέλει μπορεί να έρθει να συνεργαστούμε. Μιας και υπάρχουν Λαρισαίοι που ενδιαφέρονται ας πάμε όλοι μαζί.

Δεν παρακαλάω να δώσω χρήματα σε κάποιον που δεν θέλει. Γιατί κατηγορήθηκα επειδή δεν είμαι από την πόλη.

Η Λάρισα έχει λεφτάδες απλά θέλει να έχεις τρέλα και να βάλεις τα χρήματα.

Δεν θέλω να αντιδικήσω. Η ομάδα είναι επαγγελματική και όχι ερασιτεχνική.

Είμαι ο μόνος που μπορεί να τα βρει με τον Πηλαδάκη για να παίξει η ομάδα στο ΑEL FC ARENA. Όχι γιατί είμαι φίλος του αλλά γιατί μπορώ να πληρώσω για να παίξει η ΑΕΛ σε αυτό το στολίδι.

*Τελείωσαν οι τοποθετήσεις των υποψηφίων επενδυτών και ξεκίνησαν οι ομιλίες των μελών της ερασιτεχνικής.

*Τελικά αποσύρθηκε η πρόταση των δέκα Λαρισαίων επιχειρηματιών και θα διεκδικήσουν την ψήφο των μελών η πρόταση των Αφων Κιούση και του Βαγγέλη Πλεξίδα.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ael geniki syneleysi plexidas

ael gs

ael geniki syneleysi 4

ael geniki syneleysi 2

ael geniki syneleysi 3

ael geniki syneleysi psifoforia 2

ael geniki syneleysi psifoforia

plexidas geniki syneleysi

plexidas kiousis

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Χρήστος Ευθυμίου / ΦΩΤΟ: onlarissa.gr

Τελευταία ενημέρωση 22:56

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις