ΚΟΣΜΟΣ

Άφησαν την κόρη τους να φθάσει 30 κιλά, κλειδωμένη στο υπόγειο

Σοκαριστική υπόθεση στο Γουινσκόνσιν των ΗΠΑ.

Γυναίκα καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκιση και άλλα τρία υπό ειδική παρακολούθηση, κατηγορούμενη ότι βασάνιζε την θετή της κόρη, την κλείδωνε στο υπόγειο και την άφηνε χωρίς φαγητό με αποτέλεσμα να πέσει στα 30 κιλά.

Η γυναίκα δήλωσε ένοχη στις κατηγορίες, αλλά υποστήριξε ότι το κορίτσι είχε προβλήματα από την πρώτη στιγμή που ήρθε να ζήσει μαζί τους, όταν ο πατέρας του παιδιού και σύζυγός της κέρδισε την επιμέλεια.

“Δεν είχαμε τις απαιτούμενες ικανότητες ώστε να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες της”, είπε.

Η απόφαση αποκαλύφθηκε τον Φεβρουάριο του 2012, όπως διαβάζουμε στο ΑΡ, όταν ένας μοτοσυκλετιστής είδε το κορίτσι να περιπλανάται στη γειτονιά ξυπόλητο και ελαφρά ντυμένο.

H κοπέλα είπε στους αστυνομικούς ότι το έσκασε από το σπίτι της και ότι είχε περάσει το περισσότερο διάστημα από τα τελευταία πέντε χρόνια κλειδωμένη στο υπόγειο.

Κατηγόρησε επίσης τον ετεροθαλή αδερφό της ότι την έδερνε συστηματικά και την ανάγκαζε να του κάνει στοματικό έρωτα.

Η δικαστής αναγνώρισε ότι η 16χρονη τώρα κοπέλα ήταν προβληματικό παιδί, αλλά η αντιμετώπιση από την οικογένεια της ήταν εγκληματική.

Η τοπική εισαγγελέας είχε ζητήσει οκτώ χρόνια φυλάκιση και παραδέχθηκε ότι το σύστημα απέτυχε να βοηθήσει το κορίτσι καθώς ενώ υπήρχαν αρκετές αναφορές για παιδική κακοποίηση, οι αρχές δεν πήραν ποτέ το κορίτσι από το σπίτι.

Ο πατέρας της κοπέλας θα δικαστεί τον Νοέμβριο και ο ετεροθαλής αδερφός τον Φεβρουάριο.

(lifo.gr)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις