ΚΟΣΜΟΣ

Ο λούτσος… του Πούτιν (video)

Έναν λούτσο βάρους 21 κιλών ψάρεψε πρόσφατα ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, σε ένα ταξίδι του στην Τούβα της Σιβηρίας, όπως μετέδωσε η ρωσική τηλεόραση.

Στο ρεπορτάζ της δημόσιας τηλεόρασης εμφανίζεται ο Ρώσος πρόεδρος να γελάει, εμφανώς εντυπωσιασμένος από το μέγεθος του ψαριού. Αφού κατάφερε να βγάλει τον λούτσο από τη θάλασσα, ο Πούτιν τον πήρε αγκαλιά και πόζαρε με το θήραμά του για τις κάμερες.

Στην εκδρομή συμμετείχε και ο πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ που μάλλον δεν φάνηκε τόσο τυχερός στο ψάρεμα και για αυτό προτίμησε να ψυχαγωγηθεί φωτογραφίζοντας το τοπίο. Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ είπε μάλιστα ότι οι «υπέροχες» φωτογραφίες του πρωθυπουργού έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της προεδρίας.

Σε φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το Κρεμλίνο –χωρίς να διευκρινίζεται εάν είναι μεταξύ αυτών που τραβήχτηκαν από τον Μεντβέντεφ– εικονίζεται ο Πούτιν, γυμνός από τη μέση και πάνω, να ψαρεύει, φορώντας γυαλιά ηλίου.

Σύμφωνα με παρατηρητές, οι εικόνες που μεταδόθηκαν από την εκδρομή των δύο ισχυρών ανδρών της Ρωσίας είχαν ως στόχο να αποδείξουν ότι οι δεσμοί τους παραμένουν ακόμη πολύ στενοί, διαψεύδοντας τις φήμες που κάνουν λόγο για εντάσεις στη σχέση τους.

Εδώ και πολλά χρόνια ο Πούτιν καλλιεργεί την εικόνα του ιδιαίτερα δραστήριου, αθλητικού προέδρου. Κατά καιρούς η τηλεόραση τον έχει δείξει να καταδύεται με υποβρύχιο στη Βαϊκάλη και στη Βαλτική, να πιλοτάρει μονοθέσιο της Φόρμουλα 1, να κυνηγάει φάλαινες, να πετάει με βομβαρδιστικό, ακόμη και να πυροβολεί με ηρεμιστικό μια τίγρη στη Σιβηρία.

real.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις