ΛΑΡΙΣΑ

Υπάλληλος της Περιφέρειας Θεσσαλίας έκλεβε μελίσσια!

Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω κοντά στο δημόσιο ΚΤΕΟ της Λάρισας

Μια ασυνήθιστη υπόθεση που ήδη πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης απασχολεί τη διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης της περιφέρειας Θεσσαλίας, αφού υπάλληλος που ανήκει στο βοηθητικό προσωπικό της διεύθυνσης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να κλέβει μελίσσια σε περιοχή κοντά στο δημόσιο ΚΤΕΟ της Λάρισας.

Η σύλληψη του εν λόγω υπαλλήλου, ο οποίος απασχολούνταν στο τμήμα μελισσοκομίας της διεύθυνσης και είχε την ευκαιρία να αντλεί πληροφορίες για το που βρίσκονται και ποια μελίσσια, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις τόσο μεταξύ των υπαλλήλων της υπηρεσίας και ειδικότερα του τμήματος, όσο και μεταξύ των μελισσοκόμων της Λάρισας.

Μάλιστα ο υπάλληλος, μέχρι την ολοκλήρωση της δίκης και των πειθαρχικών διαδικασιών, αφού απειλείται με απόλυση αν καταδικαστεί, μετατέθηκε σε άλλο τμήμα.

Έξαρση κλοπών

Πάντως η σύλληψη του εν λόγω υπαλλήλου ανέδειξε το μείζον θέμα των κλοπών κυψελών και μελισσοσμηνών που έχει πάρει εκρηκτικές διαστάσεις σε όλο το νομό Λάρισας κάνοντας τους μελισσοκόμους να σκέφτονται ακόμη και τη δημιουργία ομάδων για τη φύλαξη των κυψελών τους.

(paidis.com)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις