ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ισχυρή έκρηξη αναστάτωσε τα ξημερώματα το κέντρο της Λάρισας (φωτο + video)

Πανικός τα ξημερώματα στη συμβολή των οδών Υψηλάντου και Μανδηλαρά όταν εξερράγη μεγάλη ποσότητα δυναμίτιδας στον ισόγειο χώρο πολυκατοικίας 50 διαμερισμάτων.

ekrixi

Συγκεκριμένα λίγα λεπτά μετά τις 4 μια ισχυρή έκρηξη προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές σε αυτοκίνητα, τζαμαρίες καταστημάτων και εισόδους πολυκατοικιών ενώ οι κάτοικοι της περιοχής πετάχτηκαν έντρομοι από τα σπίτια τους μιας και ο θόρυβος της έκρηξης ήταν πολύ δυνατός.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η έκρηξη προήλθε από ισχυρή ποσότητα δυναμίτιδας – σε μασούρι-την οποία άγνωστοι είχαν τοποθετήσει στην είσοδο της πολυκατοικίας. Επισημαίνεται δε οτι στη συγκεκριμένη πολυκατοικία διαμένει εισαγγελέας που είχε ασχοληθεί με την απόπειρα της απόδρασης του Παναγιώτη Βλαστού από τις φυλακές Τρικάλων. Η Εισαγγελέας πάντως δεν έμενε στην πολυκατοικία καθώς βρίσκεται σε άδεια.

ekrixi1

Οπως οι κάτοικοι σημείωναν χαρακτηριστικά στην onlarissa, μόνο από καθαρή σύμπτωση δεν σημειώθηκε κανείς τραυματισμός, ενώ κανείς δεν θέλει να υποθέσει τί θα συνέβαινε αν η έκρηξη σημειωνόταν μερικές ώρες νωρίτερα ή αργότερα!

ekrixi2

Μέχρι και αυτή την ώρα η περιοχή που σημειώθηκε η έκρηξη έχει αποκλειστεί, ενώ οι έρευνες διεξάγονται παρουσία Εισαγγελέα και αξίζει να αναφέρουμε ότι έχει έρθει και κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής για να ερευνήσει τα αίτια της έκρηξης. Νέα δεδομένα στην υπόθεση βάζει η προσαγωγή 39 χρονου υπόπτου.

ekrixi3

ekrixi4

ekrixi5

ekrixi6

ekrixi8

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Χρήστος Ευθυμίου / foto: onlarissa

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις