ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Άγνωστοι «έσπασαν» το αυτοκίνητο του Λάζαρου Παπαδούλη!

Νύχτα «τρόμου» η χθεσινή για την οικογένεια του γνωστού Λαρισαίου αθλητικογράφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, ένας ή δύο άντρες γύρω στις 3.20 τα ξημερώματα της Παρασκευής σταμάτησαν με μηχανή μεγάλου κυβισμού μπροστά στο σπίτι του γνωστού αθλητικογράφου Λάζαρου Παπαδούλη.

Αφού πήδηξαν τα κάγκελα της κλειδωμένης πυλωτής, μαχαίρωσαν τα λάστιχα του αυτοκινήτου και με μεταλλικά αντικείμενα έσπασαν δύο πλαϊνά τζάμια ενώ επιχείρησαν ανεπιτυχώς να σπάσουν και το παρμπριζ.

Οι δύο δράστες έγιναν αντιληπτοί από γείτονες και τράπηκαν σε φυγή.

Συγκλονισμένος ο Λάζαρος Παπαδούλης υπέβαλε μήνυση το πρωί για το θέμα, ενώ σε δηλώσεις του στο onlarissa.gr εξέφρασε την απογοήτευση, τον αποτροπιασμό αλλά και την απορία του, εξηγώντας πως «δε είχε διαφορές με κανέναν».

Ο επί μακρόν ασχολούμενος με το ρεπορτάζ της ΑΕΛ αθλητικογράφος συμπλήρωσε πως «έχει λυπηθεί αφάνταστα γιατί κάποιοι φαίνεται πως δεν εκτιμούν τίποτε. Αυτοί που το έκαναν θα έπρεπε να ντρέπονται» κατέληξε.

Να σημειωθεί τέλος πως σύμφωνα με άλλες πηγές του onlarissa.gr, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου είχε προηγηθεί αντίστοιχη επίθεση σε όχημα άλλου αθλητικογράφου, στο οποίο άγνωστοι – πιθανόν οι ίδιοι δράστες – προκάλεσαν φθορές στα ελαστικά.

Newsroom onlarissa.gr / ΦΩΤΟ: onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις