ΚΟΣΜΟΣ

Η ταινία με τα «άπλυτα» του Στρος Καν (video)

Στη δημοσιότητα δόθηκε το τρέιλερ της ταινίας που περιγράφει την ταραχώδη σεξουαλική ζωή του πρώην ισχυρού άνδρα του ΔΝΤ, τον οποίο υποδύεται ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ. 

Η ταινία με τον τίτλο «Καλώς ήρθατε στην Νέα Υόρκη» υπόσχεται σοκάρισες λεπτομέρειες από την προσωπική ζωή του Στρος Καν, εντυπωσιακές γυναίκες, όργια και πολύ αλκοόλ.

Στο τρέιλερ εμφανίζεται ο Ντεπαρντιέ ξαπλωμένος σε ένα κρεβάτι ανάμεσα σε αρκετές ιερόδουλες. Ένας φίλος του τότε τον ρωτά «γιατί κάνεις όλο αυτό το σεξ;». Η απάντηση του ήρωα είναι αφοπλιστική: «Τι θα προτιμούσες; Να παίζεις γκολφ;».

http://www.youtube.com/watch?v=oFsJRhZIW-k&feature=player_embedded

Η ταινία θα παρουσιάσει και τη δική της εκδοχή για την συνάντηση του Στρος Καν με την καμαριέρα Ναφισάτου Ντιάλο στο δωμάτιο στο ξενοδοχείο Σοφιτέλ, που οδήγησε στην σύλληψη και την καταστροφή της πολιτικής καριέρας του τότε ισχυρού άνδρα του ΔΝΤ. Εκείνη τον κατηγόρησε ότι την ανάγκασε σε στοματικό έρωτα αλλά ο Στρος Καν επέμενε ότι ήταν συναινετικό.

Αν και η ταινία αποφεύγει έντεχνα να χρησιμοποιήσει το όνομα του Στος Καν, προκειμένου να μην εισπράξει και μηνύσεις στην Γαλλία, εντούτοις οι λεπτομέρειες και οι ομοιότητες με πρόσωπα και καταστάσεις είναι ξεκάθαρη.

real.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις