ΛΑΡΙΣΑ

Αποσπασμένος στα κεντρικά γραφεία των «ΑΝ.ΕΛ.» ο πρώην υφυπουργός της κυβέρνησης Παπαδήμου!

Επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του onlarissa.gr ο υποψήφιος βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Αλέξανδρος Γεωργούλας.

Ο πρώην υφυπουργός της μνημονιακής κυβέρνησης Παπαδήμου κ. Στέλιος Ροντούλης φέρεται να είναι αποσπασμένος – έχει ως εκπαιδευτικός οργανική θέση στην Πτολεμαΐδα – στα κεντρικά γραφεία των… αντιμνημονιακών Ανεξάρτητων Ελλήνων, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο  κ. Γεωργούλας στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

georgoulas alexandrosΓράφει συγκεκριμένα ο κ. Γεωργούλας (φωτό αριστερά) αφήνοντας σαφείς αιχμές και κατά της ηγεσίας του κόμματος που ανήκει: «Για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα και να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις, αυτός ο κύριος δεν είναι αποσπασμένος στη βουλευτή κ. Μακρή αλλά στα κεντρικά του κινήματος και λαμβάνει υπερωρίες από τον Φεβρουάριο -Μάρτιο 2013, όταν μάλιστα εμείς αντιδρούσαμε και εξεδόθη ανακοίνωση ότι για οποιαδήποτε μορφής συνεργασία θα αποφασίσει το συνέδριο…..

Η κοροϊδία απέναντι στα στελέχη και μέλη του κινήματος η οποία σημειωτέον συνεχίζεται και σήμερα, δεν επιδέχεται κανένα χαρακτηρισμό ,όταν μάλιστα καυχιόμαστε για διαφάνεια, ειλικρίνεια, εντιμότητα, καθαρές λύσεις και καθαρά χέρια…όσον αφορά τις εκ των υστέρων δηλώσεις του κ. Μπέλτσιου , “ναι,μεν,αλλά,εάν και εφόσον”, μόνο πολιτικάντηδες παλαιοτέρων εποχών που απευθύνονταν σε ανίδεους και αμόρφωτους ανθρώπους ,θα μπορούσαν να γίνουν….Κοιτάξτε να τα διορθώσετε και να ζητήσετε συγνώμη από τα μέλη και τους συνέδρους γιατί έρχεται και άλλο ατόπημα που ελπίζω να το προλάβετε πριν βγει στον αέρα!!!!»

ΕΡΧΕΤΑΙ… ΘΥΕΛΛΩΔΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ

Το θέμα που έχει ανάψει «φωτιές» στους Ανεξάρτητους Έλληνες Λάρισας, αναμένεται να απασχολήσει τη συνεδρίαση του περιφερειακού οργάνου την ερχόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, ο περιφερειάρχης Μιχάλης Σακελλάρης, έχει δεχθεί εισηγήσεις από στελέχη των Τρικάλων, να εκδοθεί ανακοίνωση κατά του Στέλιου Ροντούλη!

Θυμίζουμε πως εσχάτως υπήρξε συνάντηση του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. Πάνου Καμμένου με τον κ. Ροντούλη στο πλαίσιο της διερεύνησης πιθανότητας συνεργασίας των δύο πολιτικών φορέων που ανήκουν.

Κάτι τέτοιο όμως βρίσκει κάθετα αντίθετους αρκετούς «Ανεξάρτητους» στην περιοχή της Λάρισας, οι οποίοι δεν επιθυμούν στους κόλπους του κινήματος πρόσωπο που έχει στηρίξει το μνημόνιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ONLARISSA.GR

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις