ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Αποσπασμένος στους…. «Ανεξάρτητους Έλληνες» ο Στέλιος Ροντούλης;

Σάλο προκαλεί εδώ και μερικές ημέρες η έντονη φημολογία πως ο πρώην υφυπουργός της κυβέρνησης Παπαδήμου έχει αποσπαστεί στην Αθήνα μέσω του κόμματος του Πάνου Καμμένου.

Ο κ. Ροντούλης, εκπαιδευτικός στο επάγγελμα, διατηρεί την οργανική του θέση στην περιοχή της Κοζάνης.

Ωστόσο, μετά το πέρας της βουλευτικής του θητείας, φέρεται να έχει λάβει απόσπαση στην Αθήνα μέσω των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων».

Το θέμα συζητείται στα παραπολιτικά πηγαδάκια των Λαρισαίων «ΑΝ.ΕΛ.» εδώ και ημέρες, ενώ περισσότερο «επίσημη» διάσταση του έδωσε ο υποψήφιος βουλευτής στις τελευταίες εκλογές Αλέναδρος Γεωργούλας.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, ο ελασσονίτης δικηγόρος ανέφερε συγκεκριμένα τα εξής: «Αληθεύει ότι ο Ροντούλης είναι αποσπασμένος από την Δευτεροβάθμια Κοζάνης σε γραφείο των ΑΝ.ΕΛ στην Αθήνα ;;;;;;;;;;; Κάποιος μια υπεύθυνη απάντηση για να μη δημιουργούνται ερωτηματικά!!!»

Η επίμαχη ανάρτηση στο facebook
Η επίμαχη ανάρτηση στο facebook

Υπενθυμίζεται πως στην περιοχή της Λάρισας εδώ και καιρό επικρατεί αναβρασμός σε τοπικά στελέχη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων μετά τη συνάντηση Καμμένου – Ροντούλη στο πλαίσιο ενός πρώτου βήματος για «συνεργασία» μεταξύ των δύο πολιτικών σχηματισμών που ανήκουν οι δύο άντρες.

Οι αντιδράσεις είχαν κορυφωθεί επεισοδιακά στο συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων και κατά άλλων στελεχών που επιθυμούσαν συνεργασία, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που ξεκαθαρίζουν ότι «δεν τίθεται θέμα συμπόρευσης με πρόσωπα που έχουν στηρίξει τα μνημόνια».

Εκ τω πραγμάτων, εφόσον ισχύει η πληροφορία της απόσπασης, όλα τα παραπάνω εντείνουν την ήδη βεβαρημένη ατμόσφαιρα εντός του κινήματος.

Το onlarissa.gr επικοινώνησε με τον κ. Ροντούλη ο οποίος όμως δεν θέλησε να τοποθετηθεί επί της ουσίας του θέματος, παρά διεμήνυσε πως «δεν ασχολείται».

Newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις