ΛΑΡΙΣΑ

Μπαρτζώκης κατά Ραούλη, υπερασπιζόμενος τον… Σάπκα!

Θέση ξεκάθαρα υπέρ του επικεφαλής της «Λαρισαίων Πόλις» παίρνει ο επικεφαλής της «Ταυτότητας Πόλης» Γιώργος Μπαρτζώκης, με αφορμή τα όσα επικριτικά σχολίασε για τον Γιάννη Σάπκα, ο Βασίλης Ραούλης.

Μάλιστα, ο κ. Μπαρτζώκης επιτίθεται στον κ. Ραούλη και καλεί εμμέσως τον Γιάννη Σάπκα σε συνεργασία.

Αναλυτικά η δήλωση του δημοτικού συμβούλου: «σε ανύποπτο  χρόνο είχα δηλώσει μέσα στο δημοτικό συμβούλιο Λάρισας, ότι η «Λαρισαίων Πόλις» του Γιάννη Σάπκα δεν θα κατέβει στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές  και ότι το ΠΑΣΟΚ μάλλον δεν θα κατεβάσει ψηφοδέλτιο.

taytotita polisΗ συμπεριφορά όμως που του επιφυλάσσουν ελάχιστα στελέχη του ΠΑΣΟΚ όπως ο Βασίλης  Ραούλης δεν  αξίζει του  Γιάννη Σάπκα , ο οποίος έδωσε την αξιοπρέπειά του, τον χρόνο και το χρήμα του για το ΠΑΣΟΚ που κάποιοι αναλυτές του όπως ο κ. Ραούλης εκ του ασφαλούς μιλούν σήμερα .

Είναι ο ίδιος μπλόγκερ  που με τα χυδαία σχόλια του, λοιδορούσε και μένα για την κατάκτηση της έδρας του δημοτικού συμβούλου με την ανεξάρτητη παράταξή μου «ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΟΛΗΣ» .

Είναι γνωστός στους κύκλους του κόμματός του , πήρε αν δεν κάνω λάθος την προτελευταία θέση στις βουλευτικές εκλογές του 2009 και άρα εκπροσωπεί τον στενό οικογενειακό του περιβάλλον, γιατί  το ΠΑΣΟΚ δια του αρχηγού του έχει ήδη αποφασίσει να απέχει από τις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Καλώ τον Γιάννη Σαπκα να μην πτοείται και να μου δώσει τις γνώσεις και εμπειρίες που απέκτησε αυτά τα τελευταία 8 έτη που ασχολείται με το δήμο μας, για να τις χρησιμοποιήσω προσαρμοσμένες στις θέσεις και  εξαγγελίες της παράταξης μου».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις