ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Σάπκας: «Φάντασμα το ΠΑΣΟΚ, δεν ξέρει τι του γίνεται ο Ανδρουλάκης»!

Ξεσπάθωσε κατά του κόμματος του οποίου είχε τη στήριξη στις τελευταίες δημοτικές εκλογές ο επικεφαλής της «Λαρισαίων Πόλις».

Μιλώντας την Τετάρτη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του ASTRA και στον Απόστολο Ράιδο, ο κ. Σάπκας χρησιμοποίησε βαρύτατους χαρακτηρισμούς τόσο για το ΠΑΣΟΚ, όσο και για το νέο γραμματέα του κινήματος.

Μάλιστα, δε δίστασε να πει ευθέως πως ο κομματικός μηχανισμός «υπονόμευσε» την παράταξή του στις εκλογές.

«Δε στηρίχθηκα από το ΠΑΣΟΚ. Υποτίθεται ότι είχα τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ ως κομματικός μηχανισμός όχι μόνο δε με στήριξε αλλά νομίζω ότι μας υπονόμευσε. Αυτή είναι η πραγματικότητα και δεν πρόκειται να το ξεχάσουμε ποτέ. Αυτό ήταν το ΠΑΣΟΚ το 2010 στο δήμο Λάρισας» είπε χαρακτηριστικά ο Λαρισαίος καρδιολόγος.

«ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ;»

Απαντώντας στο εάν θα επιδιώξει στήριξη από το ΠΑΣΟΚ και στις επόμενες εκλογές απάντησε αφοπλιστικά: «Από πού να ζητήσω; Από το φάντασμα; Από τα φαντάσματα δε ζητάμε στήριξη».

«ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ Ο ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ»

Για το νέο γραμματέα του ΠΑΣΟΚ ο κ. Σάπκας είπε: «ο κ. Ανδρουλάκης είναι ένας άνθρωπος 35 χρονών που μάλλον δεν ξέρει που βρίσκεται και τι του γίνεται. Είναι ένας άνθρωπος που ξεκίνησε όταν το ΠΑΣΟΚ ήταν ήδη κυβέρνηση και βγήκε από το θερμοκήπιο του ΠΑΣΟΚ. Αν είναι δυνατόν εμείς που είμαστε 55αρηδες να μπορούμε να στηριχθούμε σε ανθρώπους που βγήκαν από θερμοκήπια. Όχι. Τελεία και παύλα. Δεν πρόκειται να δώσουμε καμία σημασία πλέον σε φαντάσματα και σε ανθρώπους που δεν έχουν πίσω τους βιώματα. Αυτή είναι δυστυχώς η πολιτική πραγματικότητα στην Ελλάδα».

ΑΝΟΙΧΤΗ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Λαρισαίων επιφυλάχθηκε να ανοίξει τα χαρτιά του για το εάν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές. Εξήγησε όμως, πως οι αποφάσεις του θα ληφθούν μέχρι το Πάσχα, ενώ δήλωσε κατηγορηματικά πως η «Λαρισαίων Πόλις» θα είναι παρούσα, έστω και με άλλον επικεφαλής ή ακόμη και τον ίδιο ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο!

«Το σίγουρο, είπε μεταξύ άλλων, είναι πως η Λαρισαίων Πόλις που κέρδισε την εμπιστοσύνη της Λάρισας δεν μπορεί να μην είναι υποψήφια, να μη δώσει τη μάχη. Είτε με μένα, είτε με κάποιον άλλον […] Θα μπορούσα πάρα  πολύ καλά να είμαι ένας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και δε θα με πείραζε καθόλου».

ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Για τις διαφωνίες που διαπιστώνονται το τελευταίο διάστημα στο εσωτερικό της παράταξής  του, υποστήριξε πως «στην ισοπέδωση που υπάρχει σήμερα στην Ελλάδα, η παράταξή μας είναι από τις λίγες παρατάξεις που κάνει αντιπολίτευση».

Newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις