ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στη Λάρισα η Ειρήνη Δούκα και ο Greggy K.

Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου στο People

Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου το People έχει τη χαρά να φιλοξενήσει μια μεγάλη ερμηνεύτρια αλλά και έναν ταλαντούχο συνθέτη και κιθαρίστα.

Η Ειρήνη Δούκα και ο Greggy K. θα μας ταξιδέψουν αλλά και θα μας ξεσηκώσουν μέσα από ένα εκπληκτικό live με την μπάντα τους.

Λίγα λόγια για τους καλλιτέχνες

Με χροιά ζεστή και αισθησιακά ανατρεπτική, η Ειρήνη Δούκα γράφει τα τελευταία χρόνια αθόρυβα τη δική της μουσική της πορεία. Επί χρόνια, υπήρξε ερμηνεύτρια αλλά και συνθέτης των C:REAL, τραγουδώντας τις πιο αγαπημένες τους επιτυχίες στα 4 ιδιαίτερα επιτυχημένα τους άλμπουμ.

Με δυναμικές συνεργασίες με σημαντικούς Έλληνες καλλιτέχνες (Β. Παπακωνσταντίνου, Α. Μιτζέλος, Μάνος Πυροβολάκης κα), με τη live εμπειρία δίπλα σε ονόματα της παγκόσμιας σκηνής ( REM, Shakira, κα) αλλά και αμέτρητα Live στις πιο γνωστές μουσικές σκηνές της χώρας (όπως το «Οξυγόνο», «Ο Σταυρός του Νότου» και το «Gagarin») η Ειρήνη είναι πλέον μουσικά ώριμη για το νέο της μουσικό ταξίδι, που είχε ως αφετηρία την αποχώρησή της από τους C:REAL το Σεπτέμβριο του 2010.

Η Ειρήνη Δούκα, ζει και υπάρχει μέσα από τη μουσική, τις μελωδίες και τους ρυθμούς, τους πολύ άμεσους στίχους της, της το ανταποδίδει σε κάθε νότα και σε κάθε στίχο, κάθε φορά από την αρχή.

Ο GREGGY K. Από το 2003, εμπνέεται, διαφοροποιείται και δημιουργεί, ως κιθαρίστας, συνθέτης και παραγωγός των Matisse, βρίσκοντας έτσι τον τρόπο, να επινοεί και να επινοείται μουσικά, σε κάθε ένα από τα 3 άλμπουμ τους (σε λίγο τέσσερα…) καθώς και τα πολύ πετυχημένα singles που έχει κυκλοφορήσει με το συγκρότημα ( “Today”, “Call Me Call Me”, “Rock “N’ Roll Mafia”, “She Smiles”, “5 Seconds Of Love” , “She Bop”, κα .

Με τους Matisse έχει συμμετάσχει σε live με ονόματα όπως: Merlin Manson, Garbage, Kaiser Chiefs, James, Air, Tory Amos κ.α., έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως η Johnette Napolitano και η Lenka και έχει κάνει 10άδες συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ως συνθέτης έχει συνεργαστεί με πετυχημένους έλληνες καλλιτέχνες. Το 2010 έκανε την μουσική παραγωγή της τηλεοπτικής σειράς του Mega «Μίλα Μου Βρώμικα» (της Μυρτώς Κοντοβά) και την παραγωγή του soundtrack που συνόδεψε την σειρά.

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις