ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Παρέμβαση εισαγγελέα για την “τρύπα” στη γέφυρα του Αγιοκάμπου!

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας Λάρισας προκάλεσε η «τρύπα» επτά μέτρων που προκλήθηκε στην μόλις τρεισήμισι ετών καλωδιωτή γέφυρα του Αγιοκάμπου την περασμένη Κυριακή.

Η δικαιοσύνη παρενέβη ύστερα από σχετικό αίτημα πολίτη όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθερία».

Την ίδια ώρα, ξεκινούν οι διαδικασίες αναζήτησης ευθυνών από την περιφέρεια Θεσσαλίας, με τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό να έχει δηλώσει από την πρώτη στιγμή στο onlarissa.gr πως «θα φθάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο».

Μιλώντας χθες το βράδυ στο δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του ASTRA ο κ. Αγοραστός σημείωσε πως έχει δημιουργηθεί ένας «οδικός χάρτης» που θα ακολουθηθεί προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες για το θέμα.

Ο ίδιος μάλιστα σημείωσε με μεγάλη επιφυλακτικότητα πως έχει αποκτήσει ίδια άποψη για το έργο, αλλά θα περιμένει το πόρισμα της σχετικής ανεξάρτητης επιτροπής ειδικών που θα συσταθεί σύντομα.

Σε σχετική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης υπό τον περιφερειάρχη και την αντιπεριφερειάρχη Ρένα Καραλαριώτου ζητήθηκε το πλήρες ιστορικό του έργου και αποφασίστηκε να συσταθεί η παραπάνω επιτροπή που θα απαρτίζεται από επιστήμονες και ειδικούς που δε θα προέρχονται από την περιφερειακή ενότητα Λάρισας.

Newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις