ΘΕΣΣΑΛΙΑ

«Φτερά» τα χρήματα για την εκδρομή στο 4ο Λύκειο Βόλου

Οι δράστες της διάρρηξης έκλεψαν ακόμα υπολογιστές και μία τηλεόραση

Στόχος διαρρηκτών έγινε το 4ο Λύκειο Βόλου, στη συνοικία της Νεάπολης, στο Βόλο, με τους διαρρήκτες να παίρνουν τα χρήματα που είχαν συγκεντρώσει οι μαθητές, πουλώντας ημερολόγια, για την εκδρομή τους και άλλο εξοπλισμό, όπως φορητούς υπολογιστές και τηλεόραση.

Όπως έγινε γνωστό, το πρωί της Δευτέρας, ο διευθυντής του σχολείου διαπίστωσε ότι, άγνωστοι είχαν μπει στο γραφείο του, προκαλώντας μεγάλες ζημιές και έκλεψαν ποσό 350 €, χρήματα που είχαν συγκεντρώσει οι μαθητές πουλώντας ημερολόγια, προκειμένου να τα χρησιμοποιήσουν για την εκδρομή τους. Επίσης διαπιστώθηκε ότι είχε κλαπεί εξοπλισμός και από το 4ο Γυμνάσιο Βόλου.

Όπως έγινε γνωστό, οι άγνωστοι έσπασαν το τζάμι από το παράθυρο γραφείου του 4ου Γυμνασίου Βόλου και έκλεψαν δύο λάπτοπ και μία τηλεόραση και στη συνέχεια μετέβησαν στο γραφείο του διευθυντή του 4ου Λυκείου.

Επειδή όμως δεν μπορούσαν να σπάσουν και να ανοίξουν την πόρτα, άνοιξαν τρύπα στον τοίχο που ήταν από γυψοσανίδα μπήκαν μέσα και πήραν 350 €, χρήματα που είχαν συγκεντρώσει πουλώντας ημερολόγια, για την εκδρομή τους οι μαθητές.

Άντρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου μετέβησαν χθες το πρωί στο σχολικό συγκρότημα ενώ συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών.

(magnesianews.gr) 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις