ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Ατσαλένιες μανόλιες» από την «Ονείρων Θαύματα»

Μια παράσταση για τη δύναμη της φιλίας

Η «Ονείρων Θαύματα» θα παρουσιάσει στη σκηνή του καλλιτεχνικού πολυχώρου  «Χορίαμβος» (Γαληνού 5 και Φαρμακίδου) το έργο «Ατσαλένιες Μανόλιες» βασισμένο στο έργο του Robert Harling «Steel manoglias  από τη Παρασκευή 7 έως και τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου και από τη Τέταρτη 12 έως και τη Κυριακή 16 Δεκεμβρίου και ώρα 9:15μ.μ.

Ένα γλυκόπικρο έργο για την αγάπη, τη φιλία, την κατανόηση, την υποστήριξη, ένας σεμνός ύμνος στην ανθρώπινη φύση και στον τρόπο που αυτή λειτουργεί!

Ένα μικρό κομμωτήριο στην Λουιζιάνα  γίνεται καθημερινά ο τόπος συνάντησης έξι πολύ διαφορετικών γυναικών.

Η ιδιοκτήτρια Τρούβυ της οποίας ο γάμος περνάει κρίση, η εκκεντρική Γουίζερ  η οποία έχει μια σχέση αγάπης και μίσους με την πλούσια χήρα Κλαίρη η νεόφερτη και μυστηριώδης  Ανέλ, η οικογενειάρχισσα Μαλίν και η διαβητική κόρη της Σέλμπυ.

Κουτσομπολεύουν, μαλώνουν αλλά πάνω από όλα αγαπιούνται και στηρίζουν η μια την άλλη στα δύσκολα. Έξι διαφορετικές προσωπικότητες…..και όμως, πόσο πολύ μοιάζουν!

Οι κωμικές καταστάσεις μπλέκονται με δραματικές εξάρσεις, η τρυφερότητα αγκαλιάζει τη δυστυχία και στο τέλος του έργου όλες οι γυναίκες, παρά τις προσωπικές τους απώλειες, βγαίνουν κερδισμένες, αφού έχουν κερδίσει τη φιλία και τη συμπαράσταση των άλλων.

Τους ρόλους του θεατρικού έργου ενσαρκώνουν οι εξής: Έφη Μαργκά, Ασημίνα Σουμέλα, Ελένη Περβολαράκη ,Ντέπυ Τσιρακοπούλου, Δάφνη Δεληγιάννη και Στέλλα Νταναβάρα.

Η σκηνοθεσία είναι του Δημήτρη Βούζα, τη μουσική έγραψε η Ελένη Σαμαρίνα, τα σκηνικά επιμελήθηκε ο Κων/νος Μητρομάρας, και  στις φωτογραφίες ο Φώτης Νατσιούλης.

Γενική είσοδος 7 ευρώ, φοιτητικό- μαθητικό 5 ευρώ .

Τηλέφωνα για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων: 2411-101963, 6972 – 700.971.

 

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις