ΛΑΡΙΣΑ

Στο Δ.Σ. της ΕΣΕΕ εξελέγη ο Λαρισαίος Νίκος Τζήκας

Μία ακόμη σημαντική επιτυχία στη συνδικαλιστική του σταδιοδρομία κατέγραψε την Κυριακή ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας Νίκος Τζίκας.

Κατά τις αρχαιρεσίες για την εκλογή των νέων οργάνων Διοίκησης της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου Λαρισαίος έμπορος εξελέγη με το ψηφοδέλτιο του απερχόμενου προέδρου Βασίλη Κορκίδη.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών, στις οποίες έλαβαν  μέρος 390   εκλέκτορες από όλη την επικράτεια, επί συνόλου 421, έχουν ως εξής:

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

  • Ο Συνδυασμός “ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ” με επικεφαλής τον κ. Βασίλη Κορκίδη έλαβε 326 ψήφους (ποσοστό 84% του συνόλου) και κατέλαβε δεκαεννέα (19) έδρες στο Διοικητικό Συμβούλιο.  Εξελέγησαν κατά σειρά εκλογής οι:

ΚΟΡΚΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΠΑΓΩΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΜΠΟΝΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΤΖΙΚΑΣ ΝΙΚΟΣ

ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΜΠΛΟΥΓΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

ΗΛΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΓΕΡΟΝΤΙΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΚΟΓΙΟΥΜΤΣΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΜΑΡΓΑΡΩΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΕΥΗ

ΖΗΣΙΜΑΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ ΚΩΣΤΑΣ

  • Ο Συνδυασμός “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΜΠΟΡΩΝ” έλαβε 32 ψήφους και κατέλαβε μία (1) έδρα στο Διοικητικό Συμβούλιο.  Εξελέγη ο:

ΡΩΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

  • Ο Συνδυασμός “ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΜΠΟΡΩΝ” έλαβε 29 ψήφους και κατέλαβε μία (1) έδρα στο Διοικητικό Συμβούλιο.  Εξελέγη ο:

ΚΟΚΟΛΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

  • Ο ανεξάρτητος υποψήφιος ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ έλαβε 3 ψήφους και δεν εξελέγη.
Για την Ελεγκτική Επιτροπή

Ο Συνδυασμός «ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ» έλαβε 324 ψήφους, καταλαμβάνοντας και τις (5) έδρες στην Ελεγκτική Επιτροπή. Εξελέγησαν κατά σειρά εκλογής οι:

ΑΓΙΟΣΤΡΑΤΙΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ ΤΑΣΟΣ

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΤΣΕΛΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΧΡΙΣΤΑΚΟΥ ΙΩΑΝΝΑ – ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ

Ο επικεφαλής του πλειοψηφήσαντος Συνδυασμού κ. Βασίλης Κορκίδης εξέφρασε την πλήρη ικανοποίησή του για την μαζικότητα και την μεγάλη συμμετοχή που επέδειξαν οι  συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι του εμπορίου, γεγονός που καταδεικνύει αφενός την έντονη ενεργοποίηση των εμπόρων στα συλλογικά τους όργανα, ενόψει της βαθιάς κρίσης που πλήττει την ελληνική αγορά και αφετέρου την αναγνώριση της συστηματικής και σημαντικής συνεισφοράς της ΕΣΕΕ, ως κυρίαρχης οργάνωσης εκπροσώπησης του εμπορικού κόσμου της χώρας.

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις