ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Διατήρησαν τις δυνάμεις τους ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ στο Εργατικό Κέντρο Βόλου

Η ΔΑΣ αύξησε τη δύναμή της

Πρώτη δύναμη αναδείχτηκε ξανά η ΠΑΣΚΕ, στις εκλογές για το Εργατικό Κέντρο Βόλου, που διατήρησε τη δύναμή της, όπως και η ΔΑΚΕ, ως δεύτερη δύναμη, με τη ΔΑΣ να αυξάνει τη δύναμή της κατά δύο έδρες και την Εργατική Αυτονομία να μη λαμβάνει καμία έδρα.

Για τη ΓΣΕΕ η ΠΑΣΚΕ χάνει έναν αντιπρόσωπο (από δύο που εξέλεξε εκλέγει έναν) και αναμένεται να κάνει προσφυγή στο Δικαστήριο.

Η Εφορευτική Επιτροπή επέρριψε ένσταση της ΠΑΣΚΕ που είχε ζητήσει να μετρήσει υπέρ της ψηφοδέλτιο αντιπροσώπου της που έφερε σταυρό προτίμησης, αλλά βρέθηκε στην κάλπη χωρίς φάκελο και κρίθηκε άκυρο μετά από ένσταση της ΔΑΣ.

Για μία ψήφο έχασε την έδρα εξάλλου η Εργατική Αυτονομία που είχε κατεβεί στις εκλογές με τους Θοδωρή Πανόπουλο και Βασίλη Πισιώτη και τελικά πήρε τρεις ψήφους.

Από τους 103 αντιπροσώπους που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία, ψήφισαν 102 αντιπρόσωποι.

Η ΠΑΣΚΕ- Συνεργαζόμενοι έλαβε 44 ψηφοδέλτια και εννιά έδρες, η ΔΑΚΕ 28 ψηφοδέλτια και 6 έδρες , η ΔΑΣ 26 ψηφοδέλτια και 6 έδρες επίσης και η Εργατική Αυτονομία τρία ψηφοδέλτια και δεν εκλέγει καμία έδρα.

Για τη ΓΣΕΕ αντίστοιχα η ΠΑΣΚΕ έλαβε 20 ψηφοδέλτια και μία έδρα, η ΔΑΣ-ΠΑΜΕ 15 ψηφοδέλτια και 1 έδρα και η ΔΑΚΕ 10 ψηφοδέλτια και 1 έδρα.

(magnesianews.gr) 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις