ΛΑΡΙΣΑ

Εκδήλωση για τα «κόκκινα» δάνεια

Την συνδιοργανώνουν η Αντιπεριφέρεια Λάρισας και το ΙΝΚΑ Θεσσαλίας

Εκδήλωση με θέμα «Ακρίβεια και κόκκινα δάνεια. Υπάρχει λύση;»  διοργανώνεται  την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου και ώρα 7:30 μ.μ. στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο Λάρισας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Την εκδήλωση θα ανοίξουν με χαιρετισμό ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστός και η Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κ. Ρένα Καραλαριώτου, ενώ το πρόγραμμα για τη συνέχεια είναι το εξής:

•             Ομιλία του Προέδρου του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Σωτηρίου Γιαννακόπουλου, με θέμα «Επιχειρηματικότητα στην κρίση».

•             Ομιλία του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας κ. Γεωργίου Τσιαπλέ με θέμα «Καταναλωτές & Επιχειρήσεις σε περίοδο κρίσης».

•             Ομιλία του  Δημοσιογράφου – Μέλους των Ενεργών Πολιτών Λάρισας κ. Γεωργίου Τράντα. με θέμα: «Χωρίς Μεσάζοντες»

•             Ομιλία του Προέδρου ΙΝ.ΚΑ. Θεσσαλίας – Δικηγόρου κ. Βασιλείου Κόκκαλη με θέμα «Υπερχρέωση και ακρίβεια. Τρόποι αντιμετώπισης».

•             Ομιλία του Γενικού Γραμματέα Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Γεωργίου Στεργίου με θέμα «Ανάπτυξη Καταναλωτικής Συνείδησης: Η απάντηση στην ακρίβεια και στην υπερχρέωση».

•             Συζήτηση

Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο δημοσιογράφος κ. Ιωάννης Κολλάτος.

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις