ΛΑΡΙΣΑ

Δεν όρισε το επιμελητήριο τους εκκαθαριστές στην ΕΑΣ Λάρισας

Διευκρινιστική ανακοίνωση εξέδωσε το Οικονομικό Επιμελητήριο σημειώνοντας πως καίτοι του ζητήθηκε, εν τέλει δεν όρισε το ίδιο τους οικονομολόγους που θα αναλάμβαναν την εκκαθάριση της ΕΑΣ Λάρισας.

Στην ανακοίνωση τονίζονται τα εξής: «η Διοίκηση του Περιφερειακού Τμήματος Θεσσαλίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου στοχεύοντας στην σωστή ενημέρωση και πάνω από όλα στην ρεαλιστική προσέγγιση του προβλήματος που έχει προκύψει στην ΕΑΣ Λάρισας και την οδήγηση της σε εκκαθάριση και από το γεγονός  ότι  ζητήθηκε από τον  φορέα μας να συνδράμει στον ορισμό εκκαθαριστή παραθέτουμε τα γεγονότα για την αξιολόγηση τους από την μεριά  των πολιτών της Θεσσαλίας.

Μας ζητήθηκε με έγγραφο (το οποίο στάλθηκε με ΦΑΧ)  από την ΕΑΣ Λάρισας την Πέμπτη 15/11/2012 να υποδείξουμε εκκαθαριστή στην συνέλευση  της ΕΑΣ που θα γίνονταν το Σάββατο 17/11/2012.Να σημειωθεί ότι ήτανε η δεύτερη συνέλευση γιατί είχε πραγματοποιηθεί η πρώτη αλλά διαλύθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας. Ο φορέας μας ζήτησε πίστωση χρόνου και κάποια στοιχεία για να εξετάσει όλα τα δεδομένα του θέματος προκειμένου να υποδείξει συναδέλφους οικονομολόγους ικανούς για την διεκπεραίωση του πραγματικά τεράστιου αυτού θέματος. Αντί αυτού η συνέλευση πραγματοποιήθηκε και ορίστηκαν εκκαθαριστές και μάλιστα ειπώθηκε και δημόσια ότι οι εκκαθαριστές ορίστηκαν από το Οικονομικό Επιμελητήριο. Νομίζουμε ότι η Διοίκηση της ΕΑΣ Λάρισας αντιμετώπισε το τεράστιο για τα δεδομένα της περιοχής θέμα όχι με την αρμόζουσα σοβαρότητα. Αυτό βέβαια είναι ένα θέμα που αφορά την ΕΑΣ και τα  μέλη της.

Εμείς σαν Οικονομικό Επιμελητήριο  δεν επιθυμούμε την χρησιμοποίηση του φορέα μας σε γεγονότα και καταστάσεις στις οποίες δεν είχαμε καμία συμμετοχή. Αυτά για την ενημέρωση του κόσμου και την αποκατάσταση της αλήθειας.»

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις