ΛΑΡΙΣΑ

Τα 94 χρόνια του γιορτάζει το ΚΚΕ

Εκδήλωση της Ν.Ε. Λάρισας το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα στο Χατζηγιάννειο

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Λάρισας του ΚΚΕ, τιμώντας τα 94 χρόνια ζωής και δράσης του ΚΚΕ, διοργανώνει πολιτική εκδήλωση με θέμα “94 χρόνια ΚΚΕ, στην πρώτη γραμμή του αγώνα για το δίκιο της τάξης μας”, το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου στις 7 μ.μ στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει πολιτική ομιλία, μουσικό πρόγραμμα και στο χώρο του φουαγιέ θα υπάρχει έκθεση βιβλίου.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Λάρισας του ΚΚΕ σε ανακοίνωσή της τονίζει: «Φέτος το ΚΚΕ συμπληρώνει 94 χρόνια ζωής και δράσης, μεγάλων αγώνων και θυσιών στην υπηρεσία της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων.

Διδασκόμαστε από αυτή τη μεγάλη ιστορική διαδρομή, η γνώση της αποτελεί αναντικατάστατο παράγοντα στην οργάνωση και αποτελεσματικότητα της πάλης κατά των μονοπωλίων, για την οικοδόμηση της λαϊκής συμμαχίας για το σοσιαλισμό – κομμουνισμό. 94 χρόνια αγώνων και πάλης μας κάνουν να αισθανόμαστε τιμή και περηφάνια.

Δεν υπάρχει μικρός ή μεγάλος αγώνας από τον οποίο το ΚΚΕ απουσίασε. Οι αγώνες που έγιναν και γίνονται τα τελευταία χρόνια με το ξέσπασμα της καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης, έχουν την αποφασιστική και πρωτοπόρα συμβολή οπαδών και φίλων του ΚΚΕ.

Πιο αποφασιστικά, πιο μαζικά και οργανωμένα, να αγωνιστούμε για να ανατραπούν τα εξοντωτικά μέτρα που ψήφισαν και όσα ακόμα ετοιμάζουν. Για να ανοίξει ο δρόμος της λαϊκής αντεπίθεσης.

Συνεχίζουμε! Δεν μπαίνουμε στα γρανάζια της εξαπάτησης. Ένα είναι σίγουρο: ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΙΓΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΕΙΤΕ ΤΗΣ ΝΔ, ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

Παρά τις όποιες διαφορές τους, η διαχείριση υπέρ των μονοπωλίων, υπηρετεί τους ίδιους σκοπούς του κεφαλαίου σε βάρος του λαού. Η κυβέρνηση «κοινωνικής σωτηρίας» ή η «αριστερή» που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι μια απάτη, που βάζει πλάτη στα μονοπώλια.

Το ΚΚΕ αποκλείει και τα δύο μείγματα διαχείρισης υπέρ των μονοπωλίων και καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους  και τη φτωχή αγροτιά, τη νεολαία και τις γυναίκες, να προχωρήσουν σε συστηματική και οργανωμένη απειθαρχία και ανυπακοή στην κυβέρνηση, αλλά και στο σύστημα.

Η ίδια η ζωή το έχει αποδείξει: Δεν μπορεί να υπάρξει φιλολαϊκή πολιτική χωρίς αποδέσμευση από την ΕΕ, κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων, μονομερή διαγραφή του χρέους, με Λαϊκή Εξουσία!»

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις