ΛΑΡΙΣΑ

Τρόφιμα για ευπαθείς κοινωνικά ομάδες συγκεντρώνει ο Ερυθρός Σταυρός

Πρόγραμμα ψυχοκοινωνικής στήριξης και υλικής βοήθειας

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Περιφερειακού Τμήματος Λάρισας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο πλαίσιο του Προγράμματος υλικής βοήθειας σε ευπαθείς Κοινωνικά Ομάδες (άπορες οικογένειες, μοναχικά άτομα, άστεγους κ.ά.) σε συνεργασία με το ΜΑΚΡΟ Λάρισας συγκεντρώνει σε ειδικό καλάθι που βρίσκεται στην έξοδο του καταστήματος τρόφιμα (που να διατηρούνται εκτός ψυγείου) όπως, ζυμαρικά, λάδι, όσπρια, παιδικές – βρεφικές τροφές, γάλατα, κονσέρβες, φρυγανιές, είδη ατομικής υγιεινής, σχολικά.

H Κοινωνική Υπηρεσία του Ε.Ε.Σ. απευθύνεται σε κάθε συμπολίτη, επιχείρηση, κατάστημα, φορέα ,σχολεία κ.ά., που μπορεί και επιθυμεί να προσφέρει.

Η οξύτατη οικονομική κρίση της χώρας έχει φέρει σε δεινή θέση εκατοντάδες ανθρώπους και έχει αυξήσει σημαντικά τον αριθμό των οικογενειών – μεμονωμένων ατόμων που καθημερινά προσφεύγουν στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για βοήθεια.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Ε.Ε.Σ., στη διεύθυνση Μεγάλου Αλεξάνδρου 7 και ώρες μεταξύ 08:00 – 14:00μμ.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2410-532 250.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις