ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τα βρήκαν ΑΕΛ και “Imperial”

Στροφή 180 μοιρών είχαμε στην υπόθεση της σχέσης της ΑΕΛ με το ξενοδοχείο Imperial.

Και ενώ πριν από λίγες μέρες η πλευρά του ξενοδοχείου προσπάθησε να μπλοκάρει την υπαγωγή της ΑΕΛ στο άρθρο 99 ώστε να αρθούν τα ασφαλιστικά μέτρα, με αποτέλεσμα την αντίδραση των «βυσσινί», από σήμερα το κλίμα άλλαξε άρδην προς το καλύτερο.

Ο διευθυντής του ξενοδοχείου Imperial στην Λάρισα κ. Αντώνης Αναστασόπουλος και ο διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΛ, Λουκάς Σάββα είχαν συνάντηση προκειμένου να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση προκειμένου και οι δύο πλευρές να βγούνε κερδισμένες. Όπως και έγινε με τους «βυσσινί» από το επόμενο εντός έδρας αγώνα να επιστρέφει στο Imperial όπου θα καταλύει η αποστολή.

Είναι κοινό μυστικό ότι οι παροχές που προσέφερε το εν λόγω ξενοδοχείο στην ΑΕΛ όλα αυτά τα χρόνια (γυμναστήριο, σάουνα, σέρβις κ.α.) δεν μπορούσε να το προσφέρει κάποιο άλλο στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας.

Όσον αφορά το θέμα με τις οφειλές της ΠΑΕ προς το ξενοδοχείο, η απόφαση που πάρθηκε είναι προς το παρών να…παγώσουν μέχρις ότου η λαρισινή ομάδα θα είναι σε θέση να αποπληρώσει τις υποχρεώσεις της.

sportlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις