ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βαγγέλη Περρή στο ΤΕΕ

Χρειάζεστε  συνταγή για τους ωραιότερους κουραμπιέδες; Μην ψάχνετε άλλο.

Ελάτε την Παρασκευή 14  Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕ.Ε. (Καλλιθέας 7 & Τζαβέλα 3ος όροφος) στη Λάρισα  για να μάθετε πώς να φτιάχνετε: κουραμπιέδες που πετούν, κουραμπιέδες που χοροπηδούν και κουραμπιέδες που τραγουδούν από μόνοι τους τα κάλαντα. Ποιος μπορεί να σας διδάξει υψηλή μαγική γαστρονομία;

Η μάγισσα Τσαπατσούλα και η παρέα της φυσικά στην παρουσίαση του χριστουγεννιάτικου παραμυθιού ‘‘Η μάγισσα Τσαπατσούλα και οι καλικάντζαροι’’ της Χαράς Κατσαρή, από τις εκδόσεις Διάπλαση. Την μάγισσα Τσαπατσούλα συνοδεύει ο Βαγγέλης Περρής.

Το ΤΕΕ Κ-Δ Θεσσαλίας, θα έχει τη …Χαρά (Κατσαρή) μαζί με τον αρχιτέκτονα συνοδό της «Τσαπατσούλας», Βαγγέλη (Περρή), να δώσει ειδικά στα παιδιά των μηχανικών αλλά,

και σε όλα τα παιδιά της Λάρισας, μία «μαγική συνταγή» ξεγνοιασιάς, στις δύσκολες στιγμές της καθημερινότητας μας αλλά, και πολλά δώρα. Μέσα από μία Θεατρική Βιβλιοπαρουσίαση ενός παραμυθιού που θα το ζήσουν στην πραγματικότητα.

Την εκδήλωση διοργανώνει το ΤΕΕ Κ&Δ Θεσσαλίας, σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο «ΣΚΑΛΑ-Παιδικό» και με τη συμμετοχή του Συλλόγου γονέων και φίλων παιδιών με σύνδρομο Down Θεσσαλίας αλλά και του ο Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας που θα φροντίσει να προσφέρει δώρα- εκπλήξεις για τα παιδιά και τους μεγάλους που, θα μπορούν να τα ανακαλύψουν στην πρώτη τους βόλτα μετά την εκδήλωση, στο Ιστορικό εμπορικό κέντρο της Λάρισας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις