ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Κανένα στοιχείο εναντίον του Θανάση Νάκου

Μετά από ελέγχους για καταγγελίες μέσω ΣΔΟΕ

Κανένα επιβαρυντικό στοιχείο για τον νυν αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Αθανάσιο Νάκο, δεν προέκυψε σε βάρος του, αναφορικά με τους τελευταίους ελέγχους του ΣΔΟΕ, σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν στον Τύπο και τις οποίες ωστόσο επιβεβαίωσε ο ίδιος ο βουλευτής, μιλώντας στο Ράδιο-Ένα.

Ο κ. Νάκος μάλιστα, από την πρώτη στιγμή με δηλώσεις του είχε πει ότι είναι ανοιχτός σε κάθε έλεγχο και θα αποδειχθεί ότι δεν υπάρχει κάτι μεμπτό εναντίον του.

Σύμφωνα με τον κ. Νάκο, βγήκε πράγματι το πόρισμα και ζήτησε την δικαστική απόφαση. Μίλησε για «ευχάριστη διαρροή», τονίζοντας ότι από την αρχή «είχα πει ότι επρόκειτο για μια καταγγελία κουρελόχαρτο γιατί οποιοσδήποτε θέλει, μπορεί να κάνει καταγγελία, αλλά η πολιτεία είναι υποχρεωμένη να την ελέγξει».

Λόγω της θέσεως που έχω ως πρόεδρος ελέγχου των οικονομικών θεμάτων, αυτό πήρε διαστάσεις πανελλαδικές, όμως, υπήρξε πλέον η δικαίωση όπως τόνισε ο ίδιος, «γιατί για πολύ καιρό επλανάτο το θέμα και είχαν δημιουργηθεί εντυπώσεις».

Σημειώνεται πάντως, ότι σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, οι πολιτικοί που ελέγχονταν έπειτα από καταγγελίες για αθέμιτο πλουτισμό, δεν ήταν τελικά 32 αλλά 54 και οι έλεγχοι συνεχίζονται.

Στο μεταξύ, μεταξύ των ελεγχθέντων, φέρεται σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα να είναι αρχηγός κόμματος για τον οποίο ζητήθηκε να ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί.

(magnesianews.gr) 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις