ΛΑΡΙΣΑ

Οι 38 αντιπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Λάρισας

Για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη στην Αθήνα στις 30/11, 1 – 2/12

Με συμμετοχή που ξεπέρασε το 75%, εξελέγησαν αυτό το Σαββατοκύριακο οι αντιπρόσωποι των Τοπικών Οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ-Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο του ν. Λάρισας, που θα συμμετάσχουν στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη, οι εργασίες της οποίας θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από την ερχόμενη Παρασκευή 30 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθούν 2 Δεκεμβρίου 2012.

Από το ν. Λάρισας εξελέγησαν, ανά Τοπική Οργάνωση, τα ακόλουθα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ (με αλφαβητική σειρά):

Τ.Ο. Λάρισας: Αναστασίου Ελπίδα, Αντωνίου Νέστορας, Γελαλής Χρήστος, Γιαλαμάς Δημήτρης, Γκόγκος Γιώργος, Δημότσιου Αγγέλα, Κελεσίδης Σταύρος, Κολτσίδα Δανάη, Κουτσοκέρας Αθανάσιος, Κωσταρόπουλος Γιώργος, Μαυροειδής Βαγγέλης, Μπατζανούλης Αλέξης, Παλούκας Βαγγέλης, Παπαγεωργίου Πέτρος, Παπαϊωάννου Άννα, Παπατζέλου Άννα, Σαντουρίδης Ηλίας, Τρίγκα Στέλλα και Χιοναρίδου Ξένια.

Τ.Ο. Τυρνάβου: Απειρανθίτης Νίκος, Κολοβός Γιώργος, Κολυβάκης Βασίλης, Κουτίου Χριστίνα, Παναγιώτου Αναστασία και Τολίκα Κατερίνα.

Τ.Ο. Ελασσόνας: Γκουντρουμπής Αθανάσιος, Καριπίδης Γιάννης, Μπατσίλας Γιάννης, Παπαδημητρίου Χρήστος και Σαμαρτζή Θεοδώρα.

Τ.Ο. Αγιάς: Κουτσοδόντης Νίκος.

Τ.Ο. Πλατυκάμπου: Μακατός Βασίλης και Παπαδόπουλος Νίκος.

Τ.Ο. Νίκαιας: Ψαθάς Παύλος.

Τ.Ο. Φαρσάλων: Αρσενόπουλος Γιώργος.

Τ.Ο. Δήμου Τεμπών: Τσιάτσος Γιώργος και Χρήστου Χρυσούλα.

Οργάνωση Σπουδάζουσας Λάρισας: Μπλιαχούτας Γιώργος.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός των 38 αντιπροσώπων που εξελέγησαν στο Ν. Λάρισας από την εκλογική διαδικασία, στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη συμμετέχουν εξ οφίτσιο οι δύο Λαρισαίοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Ηρώ Διώτη και Δημήτρης Γελαλής, καθώς και το μέλος της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής Τάνια Μήτσιου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις