ΛΑΡΙΣΑ

Ελλείψει χρημάτων δεν γίνεται χριστουγεννιάτικο χωριό στα Φάρσαλα

Έμειναν με την… ιδέα οι έμποροι των Φαρσάλων για τη δημιουργία χριστουγεννιάτικου χωριού.

Μετά από τις σχετικές επαφές που πραγματοποίησαν, διαπίστωσαν πως δεν υπάρχουν τα απαιτούμενα κονδύλια κι έτσι εγκατέλειψαν την προσπάθεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Φαρσάλων: “Ως εκπρόσωποι των επιχειρήσεων της επαρχίας μας και έχοντας ως γνώμονα την προσφορά και μόνο την προσφορά όπως άλλωστε αποδείξαμε μέχρι τώρα, ξεκινήσαμε μια προσπάθεια για την τόνωση της αγοράς και την δημιουργία ενός ευχάριστου Χριστουγεννιάτικου κλίματος στους συμπολίτες μας αποφασίζοντας να δημιουργήσουμε το Χριστουγεννιάτικο χωριό στην Κεντρική πλατεία των Φαρσάλων. Ενώ το σχέδιο καταστρώθηκε με πολύ λεπτομέρεια και ενθουσίασε τους πάντες, δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί λόγω έλλειψης οικονομικών πόρων.

Δυστυχώς οι συνθήκες που επικράτησαν ήταν δύσκολες και το έδαφος δύσβατο.

Κατανοούμε την δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύει η επιχειρηματικότητα.

Ζητάμε συγνώμη από τους συναδέλφους μας, αλλά και από  τους συμπολίτες μας που δεν καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε αυτή την προσπάθεια.

Αισθανόμαστε όμως την ανάγκη να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σ όλους αυτούς που πίστεψαν σ’ εμάς και καθημερινά μας ενθάρρυναν για να συνεχίσουμε.

Ευχαριστούμε όλες αυτές τις επιχειρήσεις που προσφέρθηκαν να συνεισφέρουν είτε οικονομικά, είτε με εξοπλισμό, είτε με τις δράσεις τους για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα και τα Φάρσαλα να ζήσουν για 20 ημέρες στιγμές ανεπανάληπτες.

Στόχος μας ήταν:

1. να παραμείνει τις γιορτινές ημέρες ο κόσμος στην πόλη μας και να υπάρξει αύξηση της επισκεψιμότητας  από γειτονικούς νομούς και κατά συνέπεια τόνωση της αγοράς.

  1. 2.    Να δημιουργήσουμε για όλα τα παιδιά γιορτινή ατμόσφαιρα και να επανέλθει έστω για λίγες ημέρες το χαμόγελο στα χείλη των συνανθρώπων μας.

Υποσχόμαστε να μην εγκαταλείψουμε αυτή την προσπάθεια για το επόμενο έτος όπως και κάθε προσπάθεια που είναι για το καλό των συναδέλφων μας και των συμπολιτών μας.”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις