ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ασφαλιστικά μέτρα και εισαγγελέας για το «Χωριό του Άϊ Βασίλη»

Το δημοτικό συμβούλιο της περασμένης Τετάρτης φαίνεται πως δεν είναι η τελευταία πράξη του σήριαλ για το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στη Νεάπολη.

Η δημοτική αρχή μπορεί μεν να έλαβε κατά πλειοψηφία νέα απόφαση ανάθεσης για το θέμα, ωστόσο οι έμποροι που συνεδρίασαν τις τελευταίες ώρες φέρονται αποφασισμένοι να τραβήξουν στα άκρα την υπόθεση σε επίπεδο δικαιοσύνης.

Οι κινήσεις που θα γίνουν θα είναι δύο: πρώτον θα κατατεθούν ασφαλιστικά μέτρα κατά της απόφασης αφού σύμφωνα με την πλευρά των εμπόρων υπάρχουν «νομικά κωλύματα» στο θέμα λειτουργίας του «χωριού» στη σκεπαστή της Νεάπολης.

Δεύτερον σύσσωμοι οι φορείς – όπως είχε προαναγγείλει ο πρόεδρος του ΤΕΕ Ντίνος Διαμάντος – θα διαβούν το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου και θα προσκομίσουν στον εισαγγελέα όλα τα στοιχεία που οι ίδιοι πιστεύουν πως καταδεικνύουν ότι η όλη διαδικασία δεν έχει γίνει με τον δέοντα τρόπο από πλευράς δημοτικής αρχής.

Για να γίνουν όλα τα παραπάνω όμως, θα πρέπει πρώτα να καθαρογραφεί η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. Μέχρι τότε, άπαντες βρίσκονται σε στάση αναμονής…

Newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις