ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Στη Λάρισα ο Μιχαλολιάκος εγκαινίασε τα γραφεία της Χρυσής Αυγής! (VIDEO)

Αν και δεν είχε γίνει η παραμικρή ανακοίνωση, ο πρόεδρος του κόμματος βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στη Θεσσαλική πρωτεύουσα ενώπιον πλήθους υποστηρικτών του.

Ο κ. Μιχαλολιάκος πλαισιωμένος από αρκετούς βουλευτές της Χρυσής Αυγής απ’ όλη τη χώρα, μίλησε στο πλαίσιο των εγκαινίων των γραφείων του κόμματος (φωτό).

Μάλιστα, για τον Λαρισαίο βουλευτή Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο επεφύλασσε ειδική μνεία τονίζοντας πως «δε τους άρεσε που η Χρυσή Αυγή έβγαλε βουλευτές απλούς ανθρώπους του λαού, που αν χρειαστεί κουβαλάνε και το τσουβάλι στον ώμο για να βγάλουν το μεροκάματο» (σ.σ. φωτογραφίζοντας το επάγγελμα του Λαρισαίου βουλευτή).

Στο γνωστό… ιδιαίτερο ύφος του, ο πρόεδρος της Χρυσής Αυγής επετέθη κατά του πολιτικού συστήματος κάνοντας λόγο για « ψαλιδόκωλους, επαγγελματίες πολιτικάντηδες, τζάκια τρίτης και τέταρτης γενιάς βουλευτές. Παλιά η συμμορία, παλιά κρατάει η λεηλασία. Αυτούς ήθελαν. Αλλά δε θα τους κάνουμε το χατίρι».

Πρόσθεσε μάλιστα με νόημα πως «αν έρθει η Χρυσή Αυγή ποτέ στην εξουσία, ο απλός λαός, οι απλοί έλληνες θα βρεθούν στην εξουσία».

Επιμένοντας στο πολιτικό σύστημα της χώρας, ο κ. Μιχαλολιάκος τόνισε πως «το πρόβλημα δεν είναι οικονομικό αλλά πολιτικό και χρειάζεται να απαλλαγούμε από τους πολιτικούς που δημιούργησαν αυτό το πρόβλημα ώστε να μπορέσει η Ελλάδα να προχωρήσει στο δρόμο της ευημερίας για όλους τους Έλληνες».

Για τις επιδόσεις της Χρυσής Αυγής τέλος και για την αυξανόμενη δυναμική που αποκτά το κίνημα, εξήγησε πως «δε φθάσαμε εδώ από τη μία ημέρα στην άλλη. Φθάσαμε με πολύ αγώνα» για να καταλήξει υποστηρίζοντας πως «η Χρυσή Αυγή είναι ένα γνήσιο λαϊκό κίνημα με μεγάλη αναφορά στο λαό. Δεν είναι μία φούσκα».

Να σημειωθεί πως έντονη αλλά και διακριτική συνάμα ήταν η παρουσία αστυνομικών στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου και του Αγίου Κωνσταντίνου, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Newsroom onlarissa.gr / ΦΩΤΟ / VIDEO: onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις