ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Παρουσιάζεται το βιβλίο της Ελένης Σκρέκου «Γράμμα στον Άγιο Βασίλη»

Το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου στις 11.30 το πρωί στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας και οι εκδόσεις ΚΑΜΠΥΛΗ παρουσιάζουν το βιβλίο της Ελένης Σκρέκου «Γράμμα στον Άγιο Βασίλη»,  με εικονογράφηση της Steve, το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου 2012, στις 11.30 το πρωί, στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας.

Το πρώτο Σάββατο του Δεκέμβρη είναι κάθε χρόνο για το μικρό Αργύρη ξεχωριστό. Δέντρο, στολίδια και χιονισμένοι κουραμπιέδες έρχονται να στήσουν για κείνον ένα  πολύχρωμο χριστουγεννιάτικο σκηνικό.

Φέτος όμως ένα απρόσμενο ταξίδι στην αγέλαστη πόλη έρχεται  να τα αλλάξει όλα. Θα καταφέρει ο Αργύρης να βρει το δρόμο της επιστροφής από την αγέλαστη πόλη; Θα προλάβει να στείλει έγκαιρα το γράμμα του στον Άγιο Βασίλη;

Τι θα του ζητήσει άραγε; Μία τηλεκατευθυνόμενη μπετονιέρα;  Ένα τραίνο μεγάλο όσο το δωμάτιό του ή ένα τηλεσκόπιο όπως εκείνο που έχει ο μπαμπάς του στο γραφείο του και δεν τον αφήνει ποτέ να το πειράξει;

Η συγγραφέας Ελένη Σκρέκου περιμένει τους φίλους του Αργύρη , στο φιλόξενο παιδότοπο του Γαλλικού Ινστιτούτου, για να ανακαλύψουν μαζί όλες τις απαντήσεις ,  να συγ-γράψουν ένα αλλιώτικο γράμμα στον Άγιο Βασίλη και να ξεκινήσουν έναν κοινό δρόμο για τα επόμενα παραμυθένια Χριστούγεννα!

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις