ΛΑΡΙΣΑ

Εορταστική εκδήλωση για τα παιδιά των ανέργων

Στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση, «η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας, σε μια περίοδο που το εκμεταλλευτικό σύστημα μας σπρώχνει στην ανεργία και στη φτώχεια για να θησαυρίζουν μια χούφτα πλουτοκράτες, νοιώθει την ανάγκη να είναι δίπλα στους άνεργους και στις οικογένειές τους.

Θέλοντας να δώσει μια νότα χαράς και αισιοδοξίας στις δύσκολες στιγμές που ζει κάθε οικογένεια ανέργων, σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει για τα παιδιά μέχρι 14 χρονών, την Κυριακή 16 Δεκέμβρη, στις 11 το πρωί, στην ισόγεια αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λάρισας (Εργατικής Πρωτομαγιάς 6).

Θα υπάρχει ψυχαγωγικό πρόγραμμα για παιδιά, δημιουργική απασχόληση για τα πιο μικρά, θα μοιραστούν συμβολικά δώρα, γλυκά και αναψυκτικά.

Όσοι άνεργοι θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή για τα παιδιά τους, πρέπει να επισκέπτονται το Εργατικό Κέντρο, καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή, 9 το πρωί έως 1.30 το μεσημέρι, μέχρι την Τρίτη 11 Δεκέμβρη, με μια φωτοτυπία της κάρτας ανεργίας και της ταυτότητάς τους. Να ενημερώνουν για το ονοματεπώνυμο του παιδιού, το φύλλο και την ηλικία του. Για πληροφορίες 2410 250708 και 532459».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις