ΚΟΣΜΟΣ

Τρίτος εξελέγη ένας γάτος υποψήφιος γερουσιαστής!

Είχε θέσει υποψηφιότητα στην πολιτεία της Βιρτζίνια

Οι αμερικανικές προεδρικές εκλογές, οι οποίες επέτρεψαν στον Μπαράκ Ομπάμα να ανανεώσει τη θητεία του στο Λευκό Οίκο, είχαν και τα περίεργα τους, καθώς ένας εννιάχρονος γάτος με το όνομα Hank είχε θέσει υποψηφιότητα για μία θέση στη γερουσία, στην πολιτεία Βιρτζίνια.

Το αξιολάτρευτο κατοικίδιο κατάφερε να συγκεντρώσει 7.000 ψήφους, σύμφωνα με τη DailyMail, ενώ οι φανατικοί του υποστηρικτές δώρισαν για την καμπάνιά του, $16.000, τα οποία πήγαν σε οργανώσεις προστασίας ζώων.

Ο σοβαρός γάτος είχε ως σύνθημα για την προεκλογική του καμπάνια : «ψηφίστε για να φύγουν οι άνθρωποι και να μπει ο γάτος», κάτι που άρεσε σε μερικούς πολίτες της Βιρτζίνια, οι οποίοι δεν δίστασαν να ψηφίσουν για ένα ζώο.

Ένας υποστηρικτής από το Σικάγο, ζήτησε μέσω του Διαδικτύου από τον πρόεδρο των ΗΠΑ, να χρήσει τη γάτα ως επίτιμο μέλος της αμερικανικής γερουσίας, αλλά ύστερα από λίγες ημέρες η συλλογή των υπογραφών κατέβηκε από τον ιστότοπο του Λευκού Οίκου.

Ύστερα από την ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων, ο Hank ανακοίνωσε μέσω της σελίδας του στο Facebook ότι αποσύρεται από την πολιτική ζωή της χώρας.

Μέχρι τις επόμενες προεδρικές εκλογές ο γάτος έχει πολύ καιρό μέχρι να αλλάξει γνώμη και να κατέβει ως υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ.

(lifo.gr) 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις