Γαστρονομικές απολαύσεις στην εκπομπή «CHEF ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ» στο TRT

Δημοσιεύθηκε στις: 21 Νοεμβρίου 2012, 23:27

Το Σάββατο 24 Νοεμβρίου στις 6:30 το απόγευμα η εκπομπή «CHEF ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ» συνεχίζει το ταξίδι της στην γαστρονομία και σας παρουσιάζει εύκολες, γρήγορες και οικονομικές συνταγές που εξιτάρουν τον ουρανίσκο σας.

Ο Κωνσταντίνος Καμέας υποδέχεται στο στούντιο τον σεφ και ιδιοκτήτη του «Μουσείον Γεύσης» Νίκο Κωτούλα και μαζί μαγειρεύουνε σκαλοπίνια χοιρινά με σπαράγγια ενώ ο ζαχαροπλάστης Ομέρ Χατζηχουσείν από τα ζαχαροπλαστεία «Φώτης», παρουσιάζει ένα ιδιαίτερο και νόστιμο ανατολίτικο γλυκό με την ονομασία Βεζίρ Παρμάκ.

Αυτό το Σάββατο 24 Νοεμβρίου στις 6,30 το απόγευμα δώστε ραντεβού με τον «CHEF ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ» στο TRT.

Η εκπομπή μεταδίδεται σε επανάληψη το βράδυ του Σαββάτου στις 23:15. Μπορείτε να επισκεφθείτε το site της εκπομπής www.chefstinkouzina.gr και να δείτε αναλυτικά όλες τις συνταγές και αποσπάσματα των εκπομπών.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ