ΛΑΡΙΣΑ

Χριστουγεννιάτικο Χωριό και στα Φάρσαλα δημιουργούν οι έμποροι της πόλης!

Η δημιουργία Χριστουγεννιάτικου χωριού στην αγορά των Φαρσάλων ήταν το θέμα της έκτακτης γενικής συνέλευσης του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης χθες Τρίτη.

Το λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γακόπουλος Δημήτρης όπου ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για το τι προτίθενται να κάνουν σε συνεργασία με τις επιχειρήσεις όπου τα προϊόντα τους σχετίζονται με τα Χριστούγεννα.

Ακούστηκαν και καταγράφηκαν πολλές απόψεις, γι’αυτό  η Διοίκηση του συλλόγου θα συνεδριάσει άμεσα για να παρθεί απόφαση έτσι ώστε να καταφέρουνε σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα που απομένει για τις γιορτές, να δώσουν μια άλλη νότα στην αγορά της πόλης που θα έχει ως αντίκτυπο την αύξηση της επισκεψιμότητας στην πόλη και φυσικά την αύξηση του τζίρου όλων των επιχειρήσεων.

Στην συνέλευση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του επιμελητήριου κ. Γιαννακόπουλος Σωτήρης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου χαλβαδοποιών ζαχαροπλαστών Φαρσάλων κ. Δημητρίου Γεώργιος, ο πρόεδρος ζαχαροπλαστών νομού Λάρισας κ. Δημητρίου Λάζαρος, Φαρσαλινοί εκπρόσωποι της συντεχνίας αρτοποιών Λάρισας, ο Πρόεδρος του νεοσύστατου συλλόγου Φίλων Φιλαρμονικής Φαρσάλων κ. Τέκος Βασίλης, παραγωγικές επιχειρήσεις και μέλη του συλλόγου.

 newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις