ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ για να μην κοπεί το ρεύμα σε εργαζόμενη

Πετυχημένη η κινητοποίηση του Συνδικάτου Εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση νομού Λάρισας

Το Συνδικάτο Εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση του Ν. Λάρισας πραγματοποίησε σήμερα παράσταση διαμαρτυρίας στη διοίκηση της ΔΕΗ Λάρισας.

Σκοπός της διαμαρτυρίας ήταν η άρνηση της ΔΕΗ να δεχθεί τη ρύθμιση των χρεών – εργαζόμενης, μέλος του Συνδικάτου- με βάση την οικονομική της δυνατότητα, απειλώντας με διακοπή ρεύματος.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του Συνδικάτου, «η συναδέλφισσα μας μετά τις περικοπές του μισθού της και την υψηλή δόση του στεγαστικού δανείου, καλείται να ζήσει την οικογένεια της (μονογονεϊκή) με 78€ …το μήνα, χωρίς άλλα εισοδήματα.

Η άμεση και δυναμική παρέμβαση του Συνδικάτου είχε σαν αποτέλεσμα, να μην γίνει διακοπή  ρεύματος και να δεχθεί η ΔΕΗ τη ρύθμιση του χρέους της συναδέλφισσας με βάση οικονομική της δυνατότητα.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση του νομού να  σπάσουμε τον φόβο, την μοιρολατρία και την τρομοκρατία. Κανένας να μη μείνει μόνος του, να συσπειρωθούν στο Συνδικάτο για να γίνει πραγματικά το  αποκούμπι, του κάθε εργαζόμενου στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Να οργανώσουμε τον αγώνα μας στην κατεύθυνση να πληρώσουν την κρίση αυτοί που τη δημιούργησαν, οι τραπεζίτες, οι βιομήχανοι, οι εφοπλιστές κλπ. Μόνο έτσι θα γλυτώσουν οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα από τα βάσανα».

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις