ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Απέκλεισαν την εφορία με απορριμματοφόρο στον Τύρναβο!

Δε λένε να κοπάσουν οι αντιδράσεις για την κατάργηση της ΔΟΥ της περιοχής.

Το πρωί της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε αποκλεισμός της εισόδου της Εφορίας από απορριμματοφόρο του δήμου (φωτό) σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Στην κινητοποίηση συμμετείχε η δημοτική αρχή και η αντιπολίτευση αλλά και τοπικοί φορείς όπως ο Εμπορικός Σύλλογος Τυρνάβου.

Σε υψηλούς τόνους ο δήμαρχος Τυρνάβου Νίκος Μαλάκος τόνισε πως «πρόκειται για μία πρόχειρη απόφαση δεδομένου ότι δεν έχει ληφθεί υπόψη που θα πάει το αρχείο, πως θα εξυπηρετηθεί ο κόσμος του Τύρναβου και οι ελεύθεροι επαγγελματίες».

Μάλιστα, εξήγησε πως η δημοτική αρχή έχει ήδη καταθέσει στο υπουργείο πρόταση να παραχωρηθεί δημοτικό οίκημα για τη στέγαση της εφορίας ώστε να μειωθεί το κόστος λειτουργίας για το κράτος.

Πρόσθεσε δε, πως την ερχόμενη Τρίτη θα υπάρξει συνάντηση με τον υφυπουργό Οικονομικών κ. Γιώργο Μαυραγάνη με αντιπροσωπεία δημοτικών συμβούλων απ’ όλες τις παρατάξεις.

Τέλος, ο δήμαρχος Τυρνάβου στάθηκε στη συμπαράσταση που προσέφεραν «μόνον ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός και ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ κ. Ψύρρας».

«ΝΑ ΚΗΡΥΧΘΟΥΝ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ»

Σκληρές κουβέντες επεφύλασσε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο δήμο Θανάση Νασίκας τονίζοντας πως παραμένει η πρόταση της παράταξής του «να κυρωθούν ανεπιθύμητοι στον Τύρναβο πολιτικοί και κόμματα που δε θα πάρουν θέση σ’ αυτό το θέμα».

Ο κ. Νασίκας πρόσθεσε πως «η ΔΟΥ Λάρισας εξυπηρετεί 28000 πελάτες με 70 άτομα προσωπικό. Η ΔΟΥ Τυρνάβου εξυπηρετεί 17.500 με 9 άτομα προσωπικό. Ποιος ο λόγος να πάνε εκεί; Άρα εδώ εξυπηρετούνται ορισμένες σκοπιμότητες τις οποίες θα παλέψουμε και θα αποκαλύψουμε» κατέληξε.

Newsroom onlarissa.gr / ΦΩΤΟ: onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις