ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας

Τα μαθήματα για τη σχολική χρονιά 2012 – 2013 ξεκινούν στις 17 Σεπτεμβρίου

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας  ανακοινώνει ότι τα μαθήματα για τη σχολική χρονιά 2012-2013 ξεκινούν στις 17 Σεπτεμβρίου. Εγγραφές και πληροφορίες καθημερινά στο  2410 287508, Κούμα 28 .

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας   προσφέρει :

ΤΜΗΜΑΤΑ  ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Προσχολική Αγωγή (  παιδιά ηλικίας από 4 έως 6 ετών)

Τα παιδιά έρχονται σε επαφή με τη γαλλική γλώσσα μέσα από χειροτεχνίες και παιχνίδια και διασκεδαστικές δραστηριότητες, ακολουθώντας το πρόγραμμα προσχολικής αγωγής των δύο χωρών Ελλάδας και Γαλλίας .

(2 ώρες την εβδομάδα )

ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ – ΕΦΗΒΟΥΣ

Τα παιδιά ηλικίας από 7 έως 10 ετών

Τα παιδιά προσεγγίζουν τη γαλλική γλώσσα ακούγοντας, μιλώντας, τραγουδώντας και ασχολούμενα με θέματα της σχολικής ηλικίας , ακολουθώντας το πρόγραμμα σχολικής αγωγής των δύο χωρών Ελλάδας και Γαλλίας .

(3 ώρες την εβδομάδα )

Οι έφηβοι ηλικίας από 11 έως 16 ετών

Εκμάθηση της γλώσσας επικοινωνιακά και βασισμένη στην πραγματικότητα της γαλλικής γλώσσας και κουλτούρας . Προετοιμασία για τις εξετάσεις των πτυχίων πιστοποίησης. Μαθήματα που επικεντρώνονται στους διάφορους τύπους ασκήσεων και προσομοίωση της διαδικασίας των εξετάσεων. (4 ώρες την εβδομάδα )

Μαθήματα « a la carte » ,(2 ώρες την εβδομάδα )

–              Ιδιαίτερα μαθήματα εκμάθησης της γαλλικής γλώσσας

–              Εντατικά μαθήματα προετοιμασίας για τις εξετάσεις των πτυχίων πιστοποίησης

ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Αρχάριοι ή με μέτρια γνώση γαλλικών

Απευθύνονται σε ενήλικες που επιθυμούν να αποκτήσουν ή να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στη γαλλική γλώσσα , γραπτή και προφορική . Τα μαθήματα επικεντρώνονται στην απόκτηση της γραμματικής , του λεξιλογίου, την ανάπτυξη ικανοτήτων έκφρασης και κατανόησης γραπτού και προφορικού λόγου καθώς και τη γνώση της γαλλικής κουλτούρας . (3 ώρες την εβδομάδα )

Προετοιμασία για τις εξετάσεις

Μαθήματα που επικεντρώνονται στους διάφορους τύπους ασκήσεων που απαντώνται στις εξετάσεις και προσομοίωση της διαδικασίας των εξετάσεων.

Μαθήματα « a la carte »

–              Επαγγελματικά Γαλλικά :   Νομικής Ορολογίας  / Ιατρικά επαγγέλματα  / Τουριστικά και Ξενοδοχειακά επαγγέλματα

–              Προετοιμασία για Σπουδές στη Γαλλία ή ERASMUS

–              Τελειοποίηση της ικανότητας έκφρασης στον προφορικό  λόγο ( Συζήτηση για θέματα επικαιρότητας ( χρήση οπτικοακουστικών  μέσων – TV5, TV, Radio , Γαλλικός Τύπος).

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις