ΕΛΛΑΔΑ

Τους χάλασε τα σχέδια και έφυγαν πυροβολώντας

Με σφαίρες… απάντησαν  στον ιδιοκτήτη ενός σπιτιού που παρακολουθούσαν για αρκετή ώρα δύο άγνωστοι, όταν τους ρώτησε τι ζητούσαν!

Οι δράστες έσπευσαν να εξαφανιστούν, αλλά λίγο αργότερα έπεσαν σε μπλόκο αστυνομικών και αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το μοτοποδήλατό τους με αρκετά ευρήματα που μπορεί να οδηγήσουν στην αποκάλυψη των στοιχείων τους.

Ο αγρότης είχε υποψιαστεί ότι κάτι ετοίμαζαν οι δυο άνδρες που βρίσκονταν επί ώρα πάνω στο μηχανάκι έξω από το σπίτι του στο Κλειδί Ημαθίας και βγήκε να τους ρωτήσει τι περίμεναν. Όμως, ο συνεπιβάτης έβγαλε ένα αυτόματο από την τσάντα του και πυροβόλησε στον αέρα, αναγκάζοντάς τον να κλειδωθεί βιαστικά στο σπίτι!

Και ενώ  ο ιδιοκτήτης τηλεφωνούσε στην  Αστυνομία, οι δυο ύποπτοι που  είδαν τα σχέδιά τους να  ματαιώνονται έφευγαν με το  μοτοποδήλατο. Η Αστυνομία εξαπέλυσε  ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό  τους στήνοντας μπλόκα σε διάφορα  καίρια σημεία και, τέσσερις  ώρες αργότερα, οι δράστες εντοπίστηκαν στην περιοχή των Μαλγάρων. Όμως, εγκατέλειψαν το δίκυκλο και το έβαλαν στα πόδια πεζή καταφέρνοντας να διαφύγουν.

Στο μοτοποδήλατο  βρέθηκαν μια κουκούλα και μια σακούλα με 36 φυσίγγια πολεμικού όπλου που εστάλησαν στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας, όπου εξετάζονται για αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Τα ευρήματα δείχνουν ότι πρόκειται για κακοποιούς που ετοίμαζαν ληστεία, αλλά τους πρόλαβε η παρέμβαση του αγρότη.

protothema.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις