ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

“Θέλουμε ακόμη δουλειά” λέει ο Ζιώγας

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση όχι όμως και από το αποτέλεσμα ήταν ο Μιχάλης Ζιώγας μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με τη Δόξα Δράμας σε δηλώσεις που έκανε στο sportlarissa.gr το μοναδικό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης της Λάρισας που έδωσε το παρών το απόγευμα του Σαββάτου στην πόλη της Ανατολικής Μακεδονίας.

«Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα όχι όμως και από το αποτέλεσμα. Νομίζω ότι η ισοπαλία με σκορ 1-1 θα ήταν το πιο δίκαιο σκορ, απέναντι σε μία ομάδα που πιστεύω ότι θα είναι από τις πρωταγωνίστριες στο νέο πρωτάθλημα. Το θετικό είναι ότι οι παίκτες ανταποκρίνονται σε αυτά που ζητάμε, αν και θέλουμε δουλειά σε συγκεκριμένους τομείς.

που με στεναχωρεί είναι ότι χάσαμε σε ακόμη ένα παιχνίδι από ένα σουτ έξω από την περιοχή – αν και το τέρμα ήταν φανταστικό. Επίσης είναι σημαντικό ότι σήμερα από τους 11 που ξεκίνησαν το παιχνίδι οι 7 ήταν καινούργιοι».

Αναφορικά με τις εντυπώσεις που άφησε ο υπό δοκιμή τερματοφύλακας Γκόντα Στεφάν, ο τεχνικός της ΑΕΛ επεσήμανε: «Όπως είδατε είναι ένας τερματοφύλακας που έχει πάρα πολλά προσόντα. Πολλές φορές είναι βιαστικό να κρίνεις αλλά μπορώ να πω ότι έχω μείνει ικανοποιημένος».

Σε ερώτηση εάν βλέπει βελτίωση στην εικόνα της ομάδας από παιχνίδι σε παιχνίδι ο Μιχάλης Ζιώγας τόνισε: «Νομίζω ότι συμβαίνει αυτό. Βλέπουμε ποδοσφαιριστές που πριν 10 μέρες παρουσίαζαν ένα άλλο πρόσωπο να έχουν βελτιωθεί πολύ. Χρειάζεται να έχουμε ακόμη περισσότερα φιλικά παιχνίδια ούτως ώστε να αποκτήσει η ομάδα όσο το δυνατόν γρηγορότερα την απαιτούμενη συνοχή».

sportlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις