ΛΑΡΙΣΑ

Φαρσαλινός Ιερέας φέσωσε… κόσμο και κοσμάκη στις διακοπές του!

Και νέα απίστευτη ιστορία με πρωταγωνιστή ρασοφόρο από την ευρύτερη περιοχή των Φαρσάλων.

Σύμφωνα με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας μετά από καταγγελία που δημοσίευσε το «ιερό βήμα», ο Ιερέας μίσθωσε για ένδεκα ημέρες αυτοκίνητο, αλλά το επέστρεψε μετά από περίπου… ένα μήνα με τη συνδρομή της Αστυνομίας.

Ο ιερέας συνοδευόμενος από γυναίκα, εντοπίστηκε στη Χίο με μαγιώ και σαγιονάρες, όπου τελικά και συνελήφθη, αφού του είχε ασκηθεί μήνυση από το γραφείο ενοικιάσεως του αυτοκινήτου.

Κατά τη διάρκεια των διακοπών του στη Χίο, «φέσωσε» και ξενοδοχεία από τα οποία έφευγε, αφήνοντας πίσω του τα ράσα!

Για τη γαργαλιστική αλλά και εξοργιστική δράση του κληρικού υπάρχει επώνυμη καταγγελία την οποία και δημοσιεύουμε, αφαιρώντας μόνο τα στοιχεία του κληρικού που εξέθεσε την Εκκλησία και τη Μητρόπολή του.

Η καταγγελία

«Την 13/7/2012 το μεσημέρι εμφανίστηκε στο γραφείο μας επιχείρηση ενοικίασης αυτοκ/των ο ιερέας Κ.Γ, και μίσθωσε για 11 ημέρες το υπ.αρ. ΤΚΡ-5334 ι.χ επ. αυτοκίνητο. Το οποίο και εξόφλησε.
Το αυτοκίνητο όφειλε να το επιστρέψει κανονικά βάσει μισθωτηρίου συμβολαίου (αρ.2582) στις23/7/2012.

Με το πέρας της μίσθωσης, προσπαθήσαμε πολλές φορές να επικοινωνήσουμε μαζί του για να επιστρέψει το αυτοκίνητο, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό.
Η επικοινωνία ήταν σε κινητό τηλέφωνο που μας είχε δώσει.

Συνεχώς όμως μας έκλεινε τη γραμμή προκλητικά αγνοώντας μας, και άλλες φορές έκλεινε σκοπίμως το τηλέφωνο του.
Αυτό συνέβαινε για αρκετές μέρες.

Όταν κάποιες φορές απαντούσε υπόσχονταν πως θα επιστρέψει σύντομα , αλλά δεν επέστρεφε ποτέ.

Στις 27/7 μου απέστειλε γραπτό μήνυμα κειμένου στο κινητό μου τηλέφωνο λέγοντας μου τα ακόλουθα:
”καλησπέρα, ο παππάς είμαι, είμαι στο Άγιο Όρος, αύριο θα κατέβω στις Καρυές, και θα σου βάλω χρήματα στην τράπεζα να κρατήσω και άλλο το αυτοκίνητο”
Κάτι το οποίο δεν ανταποκρινότανε φυσικά στην πραγματικότητα.

Ουδέποτε κατέθεσε χρήματα για την οφειλή που είχε στο γραφείο μας,, εξακολουθούσε να κρύβεται και να μην εμφανίζεται στα τηλεφωνήματα μας και στις κλήσεις μας αγνοώντας τες σκοπιμως.

Τελικά, μετά από πολλές προσπάθειες να έρθουμε σε επαφή μαζί του, μας ενημέρωσε πως είναι στη Χίο,( με γυναικα) πως δεν θα ήθελε να εκτεθεί πως το αυτοκίνητο είναι ενοικιαζόμενο, και υποσχέθηκε τελικώς πως στις 2/8 θα επέστρεφε το αυτοκίνητο στο γραφείο μας στη …..

Ούτε αυτή τη φορά ήταν συνεπής στην υπόσχεση του, και στις προσπάθειες που κάναμε εκ νέου να επικοινωνήσουμε μαζί του, δεν βρήκαμε καμία ανταπόκριση.

Μας κορόιδευε εξοργιστικά συνεχώς, αγνοούσε σκόπιμα τις κλήσεις μας και έκλεινε το τηλέφωνο του.

Τον είχαμε ενημερώσει πως το αυτοκίνητο ήταν σε κράτηση στις 2/8 το πρωί, και πως έπρεπε οπωσδήποτε να το επιστρέψει άμεσα.

Ο ιερέας όμως κρύβονταν. Δεν απαντούσε στις κλήσεις μας, και εξακολουθούσε να αγνοεί κάθε προσπάθεια επικοινωνίας μαζί του. Του έγραφα κι εγώ με τη σειρά μου πως μου δημιουργεί πρόβλημα στη δουλειά μου, και πως το αυτοκίνητο ήταν σε κράτηση να το παραλάβει άλλος πελάτης.
Στις 2/8 στις 20:30 μμ έπειτα από πολλές κλήσεις μου, αξιώθηκε να μου απαντήσει και μου απέστειλε ξανά γραπτό μήνυμα στο κινητό μου, στο οπαίο έλεγε πως του συνέβαινε κάτι πολύ σοβαρό και τελικά θα επέστρεφε το αυτοκίνητο την επομένη (3/8)
Και μάλιστα πρωί.
Ούτε αυτή τη φορά όμως ήταν συνεπής, και μας ενημέρωσε ξανά με γραπτό κείμενο πως για κάποιους λογούς προσωπικούς, θα έπρεπε να παραμείνει στη Χίο έως την Κυριακή 5/8 όποτε θα επέστρεφε το αυτοκίνητο την επομένη 6/8.
Δεν επέστρεψε το αυτοκ/το ούτε στις 6/8 τελικά, μας εξαπάτησε για μία ακόμη φορά, έχει εξαφανισθεί, και έχουμε χάσει κάθε επικοινωνία μαζί του, καθώς το κινητό του τηλέφωνο είναι πλέον κλειστό.
Την ίδια ημέρα, 6/8, καταθέσαμε μήνυση στο Τ.Α …. για υπεξαίρεση αυτοκινήτου, και ζητήσαμε τη συνδρομή της Αστυνομίας για την ανεύρεση του οχήματος.

Την επομενη, 7/8/12 ο ιερέας συνεληφθη απο αστυνομικους του Τ.Α Χιου να κυκλοφορει δημοσια με σορτσακι και σαγιοναρες !!!

Το αυτοκινητο αποδωθηκε τελικως στην επιχειρηση μας απο την αστυνομια της Χιου, με αρκετες υλικες ζημιες στο εξωτερικο του αυτοκινητου.(περιπου 500 ευρω)

Δημιουργησε σοβαρο προβλημα στην επιχειρηση μας ολο αυτο το χρονικο διαστημα που παρακρατουσε παρανομα το οχημα, αποστερώντας απο εμας οικονομικά οφέλη, αφού βρισκόμαστε στο αποκορύφωμα της τουριστικής και παραθεριστικής περιόδου και η ζήτηση για αυτοκίνητα είναι μεγάλη.

Πλέον της ποινικής τιμωρίας, θα πρέπει παραδειγματικά να τιμωρηθεί και θεσμικά , γιατί με τις πράξεις του και την γενικότερα απαράδεκτη για κληρικό συμπεριφορά αμαυρώνει και στιγματίζει την Εκκλησία μας.

Ο συγκεκριμένος ΄΄κύριος΄΄ είναι επικίνδυνος, βλάπτει, κοροϊδεύει και εξαπατά κατ εξακολούθηση τον κόσμο, ο όποιος τον εμπιστεύεται προφανώς λόγω της ιδιότητας του ως ιερέας.

Εις επικουρον αναφερω πως κατα το διαστημα παραμονης του στη Χιο, αρκετοι ηταν αυτοι, οι οποιοι τον κατηγειλαν στην αστυνομια του νησιου,και συγκεκριμενα ξενοδοχοι οι οποιοι δεν πληρωθηκαν απ τον ιερέα για την παραμονη του εκει,αφου αυτος την κοπανησε χωρις να τον παρουν χαμπαρι, παρατωντας ακομη και τα ρασα του.

Οφείλετε να πράξετε τα δέοντα και κατά συνείδηση, δεδομένου πως η ιδιότητα την οποία κατέχει, του δίνει την δυνατότητα να συνεχίζει το ”λαμπρο΄΄ και ”ενάρετο΄΄ έργο του!
Να εξαπατά και να ξεγελά τον κόσμο προκειμένου να να καρπώνεται υλικά και οικονομικά οφέλη.

Με εκτιμηση

Α.Χ.»

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις